GODMORGON FREDAG & VIVA NILLA

IMG_0149

God morgon fredag från sovrummet!

Sovit gott girls?;)

Så här ser det ut i mitt sovrum denna lediga fredag!
Fluffig och helt galet fin jacka fr Viva Nilla hänger där som en dröm. Fin i sovrummet och den är som ett smycke där när den inte används.
Hela rummet går ton i ton och jackan smälter in fint.
Den är lika snygg året om och kanske ännu snyggare nu när sommaren närmar sig, att slänga över en klänning eller vita jeans och en topp mot solbränd hud;)

Mitt huvud snurrar kan jag säga, det är så mycket på gång, men jag kan inte göra mycket  mer nu än att vänta in framtiden och se vilken väg den tar.
Ställer min tillit till att allt blir som det är menat att bli…
Skön känsla på ett sätt, samtidigt som jag skulle vilja kunna påverka mer än jag nu kan göra.
Jag har verkligen gjort mitt i det jag kan och sen får universum bestämma;)

Med detta lilla inlägg säger jag

välkommen fredag och gör den riktigt lyxig vänner!

Adelalkram

IMG_0159-tile

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *