FINA NAOW I MITT BADRUM OCH EN RABATTKOD PÅ 25% TILL ER

IMG_9879

Älskar produkter som har med skönhet, dofta gott och välbefinnande att göra!

I mitt badrum i dag finns de här sköna nyheterna från den nya svenska märket Naow.
Naow är det nya svenska företaget som erbjuder sköna mönster på självklara saker som används varje dag.

Du hittar produkterna HÄR hos fina Agnes Amelia och i dag kära läsare, så kan
jag erbjuda er en härlig rabattkod på hela 25% på necessärer och tvålarna!
Använd koden helena25 i kassan så dras din rabatt av!
Erbjudandet med rabatten gäller fram till den 15/3.

Den fina necessären rymmer allt för din make up och tvålen från Naow har en lyxig fräsch doft av fikon:)

Att omge sig med färger och mönster är ett enkelt sätt att stanna upp och njuta lite mer. Tillsammans med utvalda svenska formgivare tar Naow fram unika mönster som sätter en modern prägel på produkter i hemmet.

Den första kollektionen har mönster formgivna av Lotta Kühlhorn, Iwa Herdensjö och Lisa Dalenius. Var och en har med sin egen personliga stil och uttryck skapat mönster som lyfter tvålar, necessärer, handdukar och shoppingkassar. Naow kommer kontinuerligt att arbeta med fler svenska formgivare för nya mönsterkollektioner och utöka antalet produkter successivt.

Yes soooouuuuuuperfräscht mina vänner!

IMG_9870 IMG_9871 IMG_9872

Fin fredag förmiddag tjejer!

6 reaktioner på ”FINA NAOW I MITT BADRUM OCH EN RABATTKOD PÅ 25% TILL ER

  1. Jaa vad kul om du kikar förbi här vecka 30 och klart vi måste ses över en fika eller ett glas vin, hör bara av dig. Vill bara tala om att jag har problem att gå in och kommentera det översta inlägget hos dig. Reklamen lägger sig över själva kommentarknappen och jag kan inte klicka mig vidare, kan vara bra för dig att veta:) Tack för tipset om doftljuset, är själv lite smått beroende av sådana. Ha nu en fortsatt skön helg vännen. Kramisar Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *