VINNARE AV DET FINA SERVERINGSFATET!

IMG_6435

Truuuuumvirvel!!:)

VINNARE AV DET FINA FATET ÄR

MARIE S

som tävlade den 5 april!

GRATTIS!

Maila mig din adress på
houseofadela@live.se

så kommer fatet hem till dig!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Tjoho så kul! Tusen tack! Har mailat dig min adress från mitt privata mailkonto.
    /Marie S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *