FINT I HALLEN

IMG_6408

Ja så här ser det ut i vår hall just nu när en fin gammal guldspegel kommit upp!
Fyndad på loppis och jag tycker den är stilig över det svartmålade auktionsbordet;)
Ljuuuuvliga liljor gör att man möts av en underbar doft redan innanför dörren och de är ju så magnifika, eller hur?
Det är viktigt att mötas av något snyggt innanför dörren tycker jag.
Det säger en hel del om hela våningen;)

På språng igen för ett nytt intressant möte jag går i personlig utveckling!
DET skulle ni alla göra, så bra:)
Senare ikväll åker jag vidare till en vän och ett event på Hudoteket i Jönköping.
Så kul och intressant och jag hoppas ni kan få lite bilder därifrån sen.

I morgon ser jag fram emot att ta emot stolarna till vardagsrumsbordet som beställdes för länge sen…
Fint att de kommer hem lagom till påsk, vill ni se sen?;)

IMG_6409

Ha en toppentisdagseftermiddag!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

12 Comments

 1. Jättefint!! och jag gillar kottarna uppe på skåpet de är superläckra!!
  Roligt att se att du inrett med en fin liten väska det har jag också flera stycken små näpna väskor som pryder sin plats.
  Glad Påsk 🙂

 2. Hej Adela ! Vill börja med att be om ursäkt för hur jag skrev detta med coachning .
  Jag är arg och besviken över hur arbetsökande behandlas idag och tyvärr så kunde inte jag ta till mig all coaching med mindfulnes och positivt tänkande när man har stor sorg i arbetslöshet på grund av en olycka .
  Så jag hoppas att du tar med dig det i ditt jobb att ta det vackert med dom du coachar för vi har alla med oss olika sorgsna händelser ur verkliga livet . Då är man inte så mottaglig för positivt tänkande när livet känns som en stor sorg och kris . Vill önska dig en trevlig Påskhelg!!! ( jag ska försöka att se livet lite mer från den ljusa sidan även om det är svårt vissa dagar)

 3. Vilken underbar hall!!!!
  Bara längtar tills jag kan inreda vår..:) Fast det dröjer, vi har ju inte börjat bygga den än 😉 Men ritningen är klar så vi ska skicka in den så fort som möjligt:))
  Ha nu en riktigt fin påsk!
  Kram Anna
  Ps: Jag har mailat The Lodge, men får inget svar… Vet du något mer?
  Jag går tyvärr aldrig tillbaka o kollar och jag kommer inte ihåg på vilket inlägg jag skrev frågan sist. Kram <3

 4. Har med intresse följt diskussionen som startade med agg från Karin. Ett tips till dig, Karin är: Ha lite positiv inställning till din coach så kanske han/hon tillsammans med dig hittar ett jobb åt dig. Med hat och negativ inställning finns det inte en arbetsgivare i världen som anställer dig. Jag vet, jag är själv företagare. Vidare: Om en man med mustasch tränger sig före mig i kön på ICA så avskyr jag inte alla män med mustasch sedan. Du kan inte gå in på en blogg och spy galla över en hel yrkeskår, i detta fallet jobbcoacher – ör att du har stött på en som inte passar dig. och för att gå till kärnan av problemet; Coachen ville att du skulle se saker positivt, kanske är det så att det är just där problemet ligger. Du ser inte saker positivt. Låter som en bra jobbcoach tycker jag. Rätt inställning öppnar dörrar. Le och hela världen ler mot dig.

 5. Nadja jag har själv haft eget företag i många år och jobbat med två yrken sida vid sida för att få det att gå ihop . Som jag tidigare skrev så har en olycka ställt till det för mig och det är ganska länge sedan nu och den enda hjälp jag fått är att skickas på olika åtgärder eller coacher som inte har lett mig vidare. Självklart har jag haft en positiv livsgnista men jag tror ingen orkar tíll slut då inget händer man tappar liksom hoppet någonstans längst vägen. Självklart blir det till slut jobbigt att ha en coach som sitter och tycker att man ska vara positiv och det vill väl alla innerst inne men man är inte mer än människa och gör så gott man kan här i livet, Men du vet ju inte vad jag gått igenom så det är inte lätt att förstå heller då . Men nu tycker jag vi lämnar Adelas blogg ifred för detta för jag hänger här ibland för att fly in i lite flärd . Det var dumt av mig att skriva det jag gjorde men det verkar ha roat vissa trots allt 🙂 GLAD PÅSK på er Alla!!!!

 6. Ser jättefint ut! Älskar stora vackra buketter!
  Tror jag ska satsa på det istället för Påskpynt i år :-).

  Låter spännande med personlig utveckling!
  Kram Malin

 7. Så underbart att du har kommit till insikt Karin och låter bli personlig ilska i bloggar hädanefter! Låt det bli ett löfte du ger dig själv! Modigt av dig Heléna att publicera trots att du måste känt dig kränkt i din yrkesroll! Och stort lycka till med din karriär på nya jobbet samt med din 5 åriga jubilerande blogg! Vi är många som nöjsamt följer dig. Kramar.

 8. Var bara tvungen att kika in här innan jag reser bort, si där blir man läxad av en till läsare Stina ! Nu skrev ju Adela att hon blivit coach och ( som ni förstått så gillar jag ej) sen förstår jag inte hur o empatisk vissa kan vara jag har bett Adela om URSÄKT!
  Räcker inte det utan att jag blir påhoppad av tex dig Stina , det handlar inte om ilska utan om missnöje över hur arbetsökande behandlas som dessutom har varit med om en olycka ! Tack för att Ni förstår ???????? INTE!

 9. Det här är första gången jag kommenterar i en blogg, men så här engagerad har jag aldrig blivit i en inredningsblogg. Detta är till dig Karin; Sök hjälp, för din och alla andras skull. Professionell hjälp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *