VINNARE AV DEN FINA BOKEN…

IMG_6231

är 

FRIDA
som skrev så här:)

”Min bok skulle handla om hur det är att vara adopterad från Indien och ständigt få påståenden om att inte vara svensk trots över 30år här.
Vill gärna vinna boken:)

kram”

STORT GRATTIS FRIDA!
Maila mig din adress så kommer boken till dig.

houseofadela@live.se

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *