VÅRNYTT HOS MY HOUSE!

IMG_6219

Godmorgon lördag!

Spritter vårkänslorna i er?=)
Det gjorde det i alla fall i går lite i solen tycker jag och jag gjorde en skön AHAsyre-behandling i grannstaden.
Skönt att vårpiffa sig lite.

Hos fina My House i Jönköping hos Gittan & Annelie trillar vårnyheterna in en efter en.
Känner verkligen hur man längtar efter lite färg nu eller hur?
Märkligt det där med våren, då vill jag ha pasteller och mycket rosa och längre fram mot
sommaren så blir det mer lugna toner.

Titta och se om du hittar någon favorit!
Nu finns ett fint erbjudande för er som besöker butiken:)

Vid ett köp får du 20% på ett plagg med
koden ADELA och när du skriver in dig med din mailadress i butiken!

Passa på tjejer!!

IMG_6220 IMG_6221 IMG_6227-tileIMG_6211 IMG_6212 IMG_6213 IMG_6214 IMG_6216 IMG_6217 IMG_6225

Skön lördag nu vänner!
Dags att fånga helgen efter nattjobb:)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *