OM ATT ÄLSKA…

IMG_6231

Vilken fin bok!

En bok full av kärlek, hjärta och smärta…
Som livet självt eller hur?

Om att älska är en bok med en textsamling innehållande 90 berättelser och skriven av Michaela Forni som är vice VD och chefredaktör på bloggportalen Devote.

Böcker är så intressant och är du den skrivande personen med ordet och en story som du känner att du vill
få i bokform, så finns möjligheten HÄR att ge ut en egen bok!
Tänk vilken känsla…att få utlopp för sitt skrivande och sin egna berättelse och sen få se den i tryck:)

Nu har du möjlighet att vinna boken 
Om att älska!

Lämna en kommentar här och skriv kort vad din egna bok skulle handla om:)

Utlottningen pågår fram till Lördag 7/3.

Kram till er!

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

7 Comments

 1. jag skulle nog skriva om hur man är en ”stark” människa. Tycker att folk ser på de helt fel idag, och ibland känns de som att folk tycker att de som inte vissar känslor är det starka. Vilket lägger mycket press på unga idag.

 2. Min bok skulle handla om hur det är att vara adopterad från Indien och ständigt få påståenden om att inte vara svensk trots över 30år här.
  Vill gärna vinna boken:) kram

 3. Så fin bok!
  Vet du, jag hade turen att vinna den hos Glamorpsykologen och den damp ner i brevlådan idag!! 🙂
  Lucky Me!
  Ps: jag har inte hört ngt från dem på The Lodge, men de kanske hör av sig längre fram?För det är ju bästa vinsten ever!!!! 🙂
  Kram Anna

 4. Jag skulle skriva 2 berättelser. Dels om kärleken till mina barn, så stor och så stark så det nästan tar andan ur en ibland.
  En annan berättelse är om förbjuden kärlek. En omöjlig kärlek som aldrig kan bli…

 5. Hej!
  Skulle jag få chansen att skriva en bok så skulle den handla om livet på landet med hund, katter, höns varvat med lite lantlig inredning, mode som passar ett aktivt liv, rustik mat mm. En bok att bli glad av!
  Mvh Snusan

 6. Kanske hade det blivit en bok om min speciella släkt, eller om en fastlimmad kägla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *