I DAG FIRAR HOUSE OF ADELA 5 ÅR! TÄVLA OM RUSSEL JAMES

Affisch-Russel-James-361

Hipp Hurra 😉 kan jag säga idag, även om jag firar sent i kväll:)

I dag är det på dagen den 17 februari, 5 år sen House of Adela startade och det är ju värt att fira lite extra.

Jag har ju som ni vet haft ganska många utlottningar/tävlingar här inne sista tiden och det har varit ett sätt
att fira ordentligt tillsammans med er, mina bästa läsare!

I femårsjubiléet har ni i dag chansen att vinna den snygga posten Fashion! av Russel James, från Fotografiska.

Jag har den själv i min hall och den är superfin!

Gå in HÄR och gilla House of Adela på FB och
berätta helt kort här i en kommentar om du är gammal eller ny läsare här hos mig:)

Tävla om postern fram till den 25/2!

TACK igen mina fina läsare för att ni hänger med mig!:)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

13 Comments

 1. Jag har läst din blogg i 2 år.Gillar alla roliga tips man får.Och så älskar jag alla dina tävlingar förstås.Denna fina från Fotografiska skulle passa hemma hos oss!

 2. Grattis 5 åringen 😉 Jag är en relativt ny läsare och är glad att jag hittat hit ♥ Jag följer din blogg och din sida på facebook och är gärna med i utlottningen 🙂

 3. Grattis grattis!!!
  Har följt dig ett par år på ett ungefär, fortsätt i samma härliga stil!
  Mvh Snusan

 4. Hej!
  Är gärna med.
  Har följt dig i ca 2 år och tycker din
  blogg är jättebra man får så mycket
  inspiration av det du lägger ut. Dina
  tävlingar är bara så fantastiska precis
  sån inredning som jag tycker mycket
  om. Grattis till 5 år <3

  Gillar House of Adela redan på FB.

  Mvh Julianna Fredriksson 🙂

  julianna@bredband2.com

 5. Stort Grattis! jag har läst bloggen i 3 år nu .måste säga att jag älskar allt i den!Och nu är det så att jag blev utskriven från sjukhuset där jag legat i 5 svåra månader,Men sååå lyclig att vara hemma igen!nu vill jag börja sakta att få fixa till här hemma och vad vore finare änn att få vinna denna poster!Åh,vad glad jag skulle bli! delar på facebook också ,kram!

 6. Grattis till fem år 🙂 Gillar på fb. Har följt din blogg ett tag, men tillhör nog den nyare kategorin läsare 🙂

 7. Grattis lite i efterskott. Har följt dig ett tag och gillar din blogg jättemycket. Så å bra inspiration. Är gärna med och tävlar. Kram Inger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *