EN UTLOTTNING FÖR ALLA MINA HJÄRTAN HÄR INNE

1078-302-0100

 

I dag på ALLA ♥ DAG vill jag ge alla er här inne EN STOR KRAM!

TACK alla ni härliga tjejer och killar som läser här inne, skriver kommentarer och hälsningar och uppmuntrande hejjarop:)
Ni är guld värda!

Just för att det är dagen med ett stort ♥ idag så lottar jag ut den här
helt ljuuuuvliga handcremen från Clarins!
Den är en personlig favorit, underbart bra och doftar så gott så man skulle vilja äta den:)

Skriv en kommentar att du vill vara med och OM du vill får du gärna
tipsa om vad du helst vill läsa om här inne.

Utlottningen pågår fram till 24/2.

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

26 Comments

 1. Exakt vad mina händer behöver!
  Jobbar på förskola, tvättar händerna ideligen i dessa bacilltider o när vi gjort kreativa saker tillsammans, dessutom påverkar kylan oerhört!
  Jag älskar inredning,mode & trädgård!
  Ha en fin Allahjärtansdag

 2. Tack detsamma till dig, ha en askalashärlig alla hjärtansdag!! 🙂
  Fortsätt med dina inredningstips det gillar jag du har en stilsäker smak, sedan gillar jag när man skriver små roliga episoder som händer i ens dagliga liv, det kan vara möten med andra människor osv, det ger en bild av vem du är jag är så nyfiken på andra människor, inte så att man nödvändigtvis hänger ut sina närmsta i familjen hihihi det kanske inte är så populärt. fast jag tycker du ska köra på som förut du är bra som du är 🙂 kram och ha det bäst 🙂

 3. Hej Helena!
  Tack för dina fina inspirande inlägg i din blogg. Jag läser alla. Ha en fin alla hjärtans dag! En bra handkräm är alltid välkommen, speciellt under denna kalla årstid.
  Kram och trevlig helg!
  Gaby

 4. Jaaaa, klart jag vill ta chansen. Clarins hudlotion tokgillar jag så jag kan tänka mig hur ljuvlig den där är för händerna!

  Jag gillar mixen hos dig. Mixen av mode och inredning och lite allt möjligt.

  Kram Lena

 5. Hej hej!

  Jag är med och önskar även dig en härlig alla hjärtans dag och forsätt med allt det du skriver om idag 🙂

  Kram Frida

 6. Önskar dig en fin alla hjärtans dag! Är gärna med i utlottningen. Gillar mode, gärna blanding av normalpriser och lite dyrare, inredning, episoder i vardagen, recept. Alltså precis så som du har det:)
  kram kram

 7. Klart man vill vara med och tävla. Bodylotion en är ju helt underbar så jag förstår ju att handcremen är mint lika underbar . Tack ännu en gång för en mycket inspirerande blogg. Kram Inger

 8. Klart man vill vara med och tävla om en lyxig handcrème!

  Du har ju en härlig feel-good blogg! Man blir glad av det du skriver! 🙂
  Jag är så förtjust i dina vackra bilder och jag gillar din blandning av mode, inredning och lifestyle! Keep on the good work! <3

 9. Å vilken ljuvlig vinst att vinna. Klart man vill vara med:)
  Såna saker ska jag bli bättre på att unna mig. Saker till mig av god kvalité.
  Och jag vill fortsätta läsa dina glada positiva inspirerande inlägg. Om tips från allt mellan himmel och jord, inredning och kläder och glimtar ur livet:)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 10. Hej hej
  Mina fukttörstande vintertassar skulle jubla över denna vinst, så jag vill vara med!
  Mvh Snusan

 11. Hej!
  Är gärna med.

  Denna handkräm skulle
  jag ge till min kära tonårsdotter
  som behöver den till sina händer
  och nagelband.

  Jag tycker det är bra som det är på din
  blogg. Du ger så mycket inspiration redan
  när det gäller inredning bland annat som
  jag och min dotter älskar .

  Ha en fin kväll.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 12. Jag vill gärna vinna härliga krämen.
  Jag läser gärna mer om inredning, mode, träning, smink och mat som är både nyttig och god!
  En livsnjutare som jag älskar din blogg! ☺

 13. Hej,
  jag är gärna med i utlottningen av denna handkräm ♥ Mina händer fullkomligt skriker efter Fukt, hoppas innerligt att denna Clarinskräm på händernas torrheten kan råda Bukt!? Jag gillar blandningen i din blogg och dina fina fotografier 🙂

 14. Jag är med och tävlar om den lyxiga handkrämen! Om turen är med mig, får min kära mamma krämen i ett fint paket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *