GILLAR NI MED SILVERSMYCKEN?

IMG_6003-tile

 

Hej lördag!

I dag är madame lite trött här efter en väldigt trevlig AW med vänner igår!
DET kan verkligen pigga upp ibland:)
Lite gott vin och tilltugg men framförallt bubbla och skratta!
Sånt behöver vi i vintermörkret!

Har ni sett det här snygga armbandet?
Gillar stora smycken, gärna i silver eller silverplätering.
Kommer från B & g smycken och detta fann jag för ett tag sen i butiken i Tenhult:)
Ursmysig butik som man gärna droppar in i på väg till Jönköping.
Matchas idag med smutsrosa fin ton på naglarna.

IMG_6002Nämner den igen… Michael Kors lovely doft Glam Jasmine!
Underbar helt enkelt:)

Mannen balanserar just nu på en stol för att sätta upp en snygg lampa i köksfönstret….;)
Ni får se senare!

Dags för dagens sköna PW och sen ska vi bara laga god mat och softa sköna soffan framför en film.

Snart kommer nästa inlägg med en NY TÄVLING!!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

  1. Så mycket att läsa igenom vännen, jag har varit borta från att läsa ett tag, men jösses vad mycket fina fynd du gör, och det armbandet och dina naglar är ju att ”to die for”… så snygg du är pinglan!

    Puss & Kram
    Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *