OCH VINNAREN ÄR…!

IMG_4427

 

Godmorgon söndag mina vänner!

Tillbaka här efter en sväng i ”migränvärlden”.
Ingen kul värld att vistas i men nu hoppas jag det är bättre!

I går drog vi vinnaren av den fina dörrmattan, design Ulrica Hydman Vallien från
Nylanders mattor!

 

Vinnaren är:
NADIA MILOTTI

Stort GRATTIS till dig!

Maila mig din adress på
houseofadela@live.se
så kommer dörrmattan hem till dig!:)
Du får välja färg om du vill ha röd med svart motiv eller tvärtom!

TACK alla ni som varit med och tävlat!
Det är SÅ kul när ni engagerar er så här mycket:)

I samband med tävlingen har jag betalat in 100 kr till Hand in Hand som arbetar för att hjälpa
fattiga människor att hjälpa sig själva genom företagande!
Jag skulle vilja uppmana DIG med att göra detsamma:)
HÄR kan du läsa om Hand in Hands arbete.

Och till er som inte vann den här gången så kommer nu en ny chans snart;)
Redan nu på fm kommer nästa FINA TÄVLING ut här på
House of Adela, så häng med!

dorrmatta-esperanto-soft-rod-strehog-1

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *