MARIANNELUNDS KARAMELLKOKERI

 

IMG_3646-tile

Mysiga bilder, eller hur från Mariannelunds Karamellkokeri!

För någon vecka sen var jag där och fotade en dag för att göra om deras hemsida.
Ojjjjj vad mycket gott och vilket hantverk de gör, jag undrar om alla som köper deras godis förstår jobbet bakom?!
Nu är bilderna och sidan klar så kika in om du vill:)
Mina vänner Cicci & Johan driver kokeriet och HÄR hittar du hemsidan och butikens öppettider om du har vägarna förbi nu i det sista innan jul:)

Jahopp… det hoppade på mig feber i går kväll…inte bra, det har jag inte tid med nu!:)
Hoppas på nya krafter idag.

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *