ETT FINT REAFYND

IMG_4166

Hos vår fina butik Guldkant här i stan så hittade jag den här superfina blusen på REA, design Suzanne Nilsson! Mysig ny butik i gamla stan, missa inte den:)

Blusen är snygg med min fina skinnbralla till och boots eller stövlar.

Ååå…jag har fått en sån fin poster med i julklapp…..av mig själv:D
Ni får se den senare, jag måste hitta en passande ram!

I dag kör vi vidare här med julförberedelser!
Bullbak och köttbullar….det blir bra när det är färdigt:)
Längtar efter glöggmys i soffan ikväll och ta en lugn kväll.

Vad gör ni vänner?
Är ni redo för julen?:)

IMG_4164

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

6 Comments

  1. Åh, lyckost dig som har Butik Guldkant i stan. Jag brukar beställa från härliga Jessica och var och hälsade på när hon hade butiken i Sjöbo. Snygg blus. Kram Annika

  2. Har de någon hemsida? Jag blir så nyfiken när jag ser den fina blusen? Hoppas du är piggare!!
    Kram vännen.

  3. Jag tillhör de där 20 % som inte har Fejkbook, ha-ha.
    Kan inte du göra en hemsida åt dem, du som kan sådant där…? Någon sa att de har extremsnygga jeans. Jag som ääääälskar jeans. Får bli en utflykt dit i januari, kanske. Nu ska jag göra knäckig knäck. Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *