ETT FINT REAFYND

IMG_4166

Hos vår fina butik Guldkant här i stan så hittade jag den här superfina blusen på REA, design Suzanne Nilsson! Mysig ny butik i gamla stan, missa inte den:)

Blusen är snygg med min fina skinnbralla till och boots eller stövlar.

Ååå…jag har fått en sån fin poster med i julklapp…..av mig själv:D
Ni får se den senare, jag måste hitta en passande ram!

I dag kör vi vidare här med julförberedelser!
Bullbak och köttbullar….det blir bra när det är färdigt:)
Längtar efter glöggmys i soffan ikväll och ta en lugn kväll.

Vad gör ni vänner?
Är ni redo för julen?:)

IMG_4164

6 reaktioner på ”ETT FINT REAFYND

  1. Åh, lyckost dig som har Butik Guldkant i stan. Jag brukar beställa från härliga Jessica och var och hälsade på när hon hade butiken i Sjöbo. Snygg blus. Kram Annika

  2. Jag tillhör de där 20 % som inte har Fejkbook, ha-ha.
    Kan inte du göra en hemsida åt dem, du som kan sådant där…? Någon sa att de har extremsnygga jeans. Jag som ääääälskar jeans. Får bli en utflykt dit i januari, kanske. Nu ska jag göra knäckig knäck. Kramar!

    1. Butiken har en websida http://www.butikguldkant.se Dessvärre har det inte blivit uppdaterad som jag önskar eftersom flytten av butiken tagit massa tid. Men till det kommande året så kommer hemsidan uppdateras mer frekvent., och vem vet det kanske även dyker upp en webshop inom sinom tid! Men även om du inte har Facebook själv, så kan du gå in på https://www.facebook.com/ButikGuldkant och se allt. Facebooksidan uppdateras frekvent och likaså Instagram! MVH Jessica/Butik Guldkant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *