ROCKY ADELA

IMG_4153

God förmiddag tjejer!

Dags för lite mer julgodis tycker jag!
Det är ju bara jul en gång om året och då kan vi få frossa:)

Här är en variant av Rocky road men eftersom jag tröttnat lite på den så kör jag en lite snodd, en lite egen variant, dvs ”litehittepå” från mig och då får den heta Rocky Adela!

Rocky Adela

Ca 12 bitar

* 400 g vit choklad
* 3 dl minimarshmallows
* 2 dl pistagenötter eller valnötter ( jag älskar pistagenötter)
* Flingsalt efter behov i smeten och även ovanpå sen.

Smält chokladen över ett vattenbad.
Blanda i övriga ingredienser, smaka av med saltet.
Bred ut på bakplåtspapper i en bakform.
Strö över lätt med flingsalt.

Låt stelna och skär i bitar.

IMG_4159 IMG_4160

Mmmmmmm…..yummie, yummie!!:))

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Dem, en deckare på TV och lite bubbel till det – sedan behövs inte mer i livet. Jag behåller pumpsen på när jag slänger upp benen i soffan i kväll.

  2. Ser helt ljuvliga ut, pastelliga och söta får mig att längta till våren. Jag gjorde Rocky Road i kväll, jag har inte tröttnat för jag var lite sen och upptäckte dem först förra året:) Skulle gärna prova dessa också, men då kommer jag nog rulla fram.
    Ha en fin kväll
    Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *