CHRISTMAS CANDY

IMG_4143

I går gjorde vi lite av julens julgodis mannen och jag!
Barnsligt roligt, särskilt när man är två:)
Chokladdoppade marshmallows med topping, polkabräck och snöbollar.
Inte så avancerat men fint, man behöver ju inte bryta nacken av sig bara för att det är jul=)

Marshmallowsen träs bara på en träpinne och doppas som här i ljus och vit choklad och garneras efter tycke:)

Chokladbräcken är smält choklad med krossade polkagrisar ( såklart från Mariannelunds karamellkokeri!)

Snöbollarna finns på recept HÄR sen tidigare i bloggen:)
Klicka på den receptbilden så ser du det tydligare.

IMG_4140 IMG_4146 IMG_4147 IMG_4148

I eftermiddag ska vi baka lite kakor!
Mysigt tycker jag, kakor hör julen till:)

Först nu en promenad och vi ska leta igen….Å detta är sååå sorgligt.
Har hjälpt en familj här sen i förrgår och letat efter deras lilla söta hund som är 
spårlöst borta…En liten papillon som heter Ella.
Önskar inget hellre nu än att hon återfinns hel!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

8 Comments

  1. Så gott! Polkabräcken (fast med vit choklad, kokos o lime) bjöd vi på i helgen, och marshmallowsen serverades på sonens barnkalas, jättepoppis!:) Men så ledsamt med den försvunna hunden!;.( Hundar är min stora hobby och det jag månar om lite extra så det gör ont i mig att tänka på att hon är bortsprungen! Snällt av dig att leta, hoppas av hela mitt hjärta att hon dyker upp! Hade gärna hjälpt till om jag bodde i närheten. På tal om hundar så gillar jag ju din stil och blogg massor, men mina absoluta favoritinlägg är när dina små vita pälsklingar syns:) Kram och all lycka till i letandet!

  2. Nej vad jobbigt med en liten vovsing som sprungit bort, så ledsna alla ska vara. Hoppas verkligen dom hittar den. Ditt julgodis ser farligt gott ut. Måste göra lite också någon dag.
    Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *