CHRISTMAS CANDY

IMG_4143

I går gjorde vi lite av julens julgodis mannen och jag!
Barnsligt roligt, särskilt när man är två:)
Chokladdoppade marshmallows med topping, polkabräck och snöbollar.
Inte så avancerat men fint, man behöver ju inte bryta nacken av sig bara för att det är jul=)

Marshmallowsen träs bara på en träpinne och doppas som här i ljus och vit choklad och garneras efter tycke:)

Chokladbräcken är smält choklad med krossade polkagrisar ( såklart från Mariannelunds karamellkokeri!)

Snöbollarna finns på recept HÄR sen tidigare i bloggen:)
Klicka på den receptbilden så ser du det tydligare.

IMG_4140 IMG_4146 IMG_4147 IMG_4148

I eftermiddag ska vi baka lite kakor!
Mysigt tycker jag, kakor hör julen till:)

Först nu en promenad och vi ska leta igen….Å detta är sååå sorgligt.
Har hjälpt en familj här sen i förrgår och letat efter deras lilla söta hund som är 
spårlöst borta…En liten papillon som heter Ella.
Önskar inget hellre nu än att hon återfinns hel!

8 reaktioner på ”CHRISTMAS CANDY

  1. Så gott! Polkabräcken (fast med vit choklad, kokos o lime) bjöd vi på i helgen, och marshmallowsen serverades på sonens barnkalas, jättepoppis!:) Men så ledsamt med den försvunna hunden!;.( Hundar är min stora hobby och det jag månar om lite extra så det gör ont i mig att tänka på att hon är bortsprungen! Snällt av dig att leta, hoppas av hela mitt hjärta att hon dyker upp! Hade gärna hjälpt till om jag bodde i närheten. På tal om hundar så gillar jag ju din stil och blogg massor, men mina absoluta favoritinlägg är när dina små vita pälsklingar syns:) Kram och all lycka till i letandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *