VÅR MYSIGA SÖNDAG AT THE LODGE

55-tile

 

I dag mina vänner bjuder jag på många bilder till från The Lodge…väldigt många om sanningen ska fram:) Men det är av den enkla anledningen att jag vill ta ER med så ni med får känna den mysiga känslan som var all over the place,  – (ja jag knyckte hans ord där…;))

Jag har nog sällan känt mig ”så julad” som efter den här helgen och jag vet egentligen inte exakt vad det var som fick mig att känna det så starkt, men känslan kan nog sammanfattas i några ord jag nämnt här innan – familjärt, varmt, mysigt och väldigt stilfullt juligt.

Efter att ha sovit som en prinsessa ( och prins då med såklart;)) så åt vi en brakfrukost!
Hur vi lyckades med det fattar jag knappt efter den underbara 4-rätters Christmas dinner, men det gjorde vi i alla fall:) Sen satt vi och mös vid brasan med kaffe i loungen och småpratade med personalen som om det var vår familj:)
Jag var såklart tvungen att springa runt som en liten toka och fota allt jag kom över…och det tog sin lilla tid.

20
Nästan som julafton…förmiddagskaffe vid brasan och granen…;)21 22 23
Ursnyggt och mysigt pyntat överallt…24 25 26 27 29 30 32
När vi var klar med det mesta av fotandet så hade den helt ljuuuuuuvliga brunchen dukats upp! Det vällde in nya söndagsgäster som mumsade i sig av den helt fantastiska maten. Jag säger det igen…jag ÄLSKAR bufféer och få gå och plocka massa gott och äta länge!33
Mer stilfull inredning…och den passar så BRA här!34
Well….ni förstår ju att vi två sötsaksälskare trivdes här i paradiset….:))35 36 37
Vägen upp till hotellet….hur mysig?38 39
Uppe på andra våningen på Treetop lodge där vi bodde tog utsikten andan ur en…stilen med gjorde att jag bara mummade ….mmmm……:)40 41
Här finns den helt FAB sviten med!
Hur jag än försökte så är det svårt att göra den rättvis via bilderna…den måste UPPLEVAS!42
Eller vad sägs om ett badkar mitt i rummet, vilande på en stenbädd…?:)43 44
Tända ljus och fluffiga handdukar vid duschen…också den mitt i rummet…45
Svårt som sagt att göra den rättvisa…sängen är placerad mitt framför fönstren med den underbara utsikten, så det är det första du ser när du vaknar…;)46 47
Snyggt, snyggt, snyggt……och magisk känsla där vid fönstren med hela Skåne nedanför:) 52
Kl 14 sen så kom ett härligt gäng som var ute på långritt, ridande på islandshästar. Brasan tändes ute på gården och ett glöggbord med saffransbröd och pepparkakor dukades upp!
Men hur är det möjligt att det skulle kunna bli ännu mysigare? Jo, det kunde det!
Tänk att jag som älskar hästar och ridit mycket islandshäst för sisådär 10 år sen, fick vara med om detta med…behöver jag säga att jag är tokig i glögg med?:)53
Islandshästar är helt fantastiska…söta som socker, envisa, starka och väldigt trevliga!
Mnjaaa….han ville gärna ha lite glögg med….
51
….men fick nöja sig med äpplen!)
575458

Happy, trötta men mycket nöjda åkte vi mot kvällen hem till Småland igen.
Men ett som är säkert är att till The Lodge ska vi igen!:)

4 reaktioner på ”VÅR MYSIGA SÖNDAG AT THE LODGE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *