INCHECKADE PÅ FANTASTISKA THE LODGE

IMG_3697

 

Hallå tjejer i kvällen!

Å… här är vi och har det toppenfint i Skåne och supermysiga The Lodge!
Ja om ni visste vad vi myser…det här är stället för er som vill koppla av, ta det lugnt, njuta av det skånska landskapet och en helt fantastisk miljö!
Det är väldigt fint här..så mycket finare än jag faktiskt kunde föreställa mig:)

Vi är incheckade i det mysigaste rummet jag sett på länge med en riktig fjällstugekänsla och julfeelingen här är så närvarande så du kan nästan ta på den…det är SÅ härlig känsla här!

Vi startade med Afternoontea när vi kom och det var en upplevelse i mysighet bara det…
Nybakade scones med björnbärssylt, pepparkakspannacotta, små söta bakverk, lovley ostar, små sandwiches och goda théer.
Ja, jag har mycket mer att visa er och berätta och det kommer efterhand, men nu väntar
4 rätters Christmas dinner:)

 

IMG_3701 IMG_3709 IMG_3716 IMG_3722 IMG_3729 IMG_3734 IMG_3737

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

  1. Åååh! Ser helt underbart ut!
    Jag som inte bor så långt därifrån har har aldrig varit där men drömmer om att göra en weekend där med maken.
    Njut!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *