ETT FESTTIPS FÖR HÅRET

IMG_3050

Tipsar er idag om det här fina diademet från Lindex som jag hittade!
Visst är det kul om man för övrigt är ganska enkelt festklädd i ex bara svart, att sätta till något bling i håret?

Tyckte det här var passande nu inför halloweenhelg och kommande julfester;)
Jag invigde mitt i går till en enkel outfit med sköna vänner på AW!

IMG_3051 IMG_3052IMG_3056

 

Sköna lördag och såklart ser vi Så mycket bättre ikväll!
Man KAN inte missa Amanda Jenssen!;)

Kram vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *