IDAG HAR JAG VÄRLDENS TÄVLING TILL ER!

IMG_2571-tile

 

Hallå mina fina vänner!

Idag är jag SÅ superglad att äntligen kunna, i samarbete med Hotel Tylösand, presentera en helt galen FIN TÄVLING till er!
Minns ni att jag hintade om den tidigare i höstas?;)

Känns särskilt bra att kunna muntra upp er den här lite grå oktobermåndagen och glädja er med att en av er kommer att vinna följande!

Ett presentkort på ett Spa & Nöjespaket för 2 personer på fina HOTEL TYLÖSAND

Klicka in dig på länken och läs om det fina paketet!

En övernattning i ett dubbelrum med frukostbuffé, supé och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och en mängd träningspass.

(Presentkortet gäller för 2 personer och är giltigt i 1 år!)

Ja vad säger ni om det?
Är ni sugna på att få uppleva allt det härliga mannen och jag fick för en vecka sen?
Skulle tro att ni är det! En SÅ helt fantastisk helg som vi hade, så unnar jag verkligen en av er att få uppleva detta med:)
Ta med dig mannen, bästa väninnan, mamma, syster, lillebror, mormor eller din chef kanske=)
Det är valfritt:)

Om ni vill vara med i tävlingen så gör ni följande:
♥  Lämna en kommentar här i bloggen och skriv gärna varför
ni gärna skulle vilja åka på SPA!:) Kom i håg att lämna ER MAILADRESS!
♥  Gilla hotel Tylösand på FB HÄR (om ni har FB annars FÅR ni faktiskt vara med ändå;))
♥  Bli följare på Instagram till @hoteltylosand (Gäller lika här, OM du har instagram;))
♥  Gilla House of Adela på FB HÄR
♥  Bli följare till @houseofadela på Instagram.
♥  För ännu mer chans så länka gärna till min blogg och sprid tävlingen med bilden!

Ganska lätta kriterier eller hur för att ha chansen att vinna en underbar helg:)

TÄVLINGEN pågår fram till nästa måndag 20/10 kl. 20.00 sen drar vi en lycklig vinnare!

LYCKA TILL MINA VÄNNER!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

132 Comments

 1. Åh vad härligt det låter! Skulle ta med mig min dotter som har flyttat hemifrån. ( mammahjärtat gråter)

 2. Åh tänk att få vinna detta!!!
  Min sambo jobbar utomlands och blir borta lääääänge, skulle vara helt underbart att bjuda med honom på detta vid hemkomst så vi får chans att njuta tillsammans bara vi två ❤️

 3. Men det hade ju varit så himla kul att vinna detta paket…inte för mig själv för jag bor ju I USA sen många år – men till min svägerska och bror! Min svägerska fyller 50 I Januari och jag kommer tyvärr inte att kunna komma hem till det. Tänk om jag hade kunnat vinna detta paket till henne! Hade ju känt fantastiskt att kunna göra något så långt ifrån!

 4. Åh, då skulle jag ta med sambon som just nu jobbar dygnet runt då vi håller på att bygga en ny ladugård till våra kossor. Några dagars välbehövlig ledighet efter genomförd installning skulle vara som en liten belöning för allt slit och alla långa dagar han lägger ner.
  Gillar, följer och länkar också såklart!

 5. Åh vilken härlig tävling! Jag skulle ta med min dotter på en härlig mammadotter tripp för att pigga upp oss i höstmörkret.

 6. Skulle vara underbart att få åka iväg en helg med min underbara dotter som bor i Göteborg och som jag knappt har träffat i sommar och i höst, då jag har arbetst hela sommaren och nästan alla helger!

 7. Hej fina du, vilket generöst pris du erbjuder tillsammans med Hotel Tylösand. Jag fick i våras besked om en kronisk sjukdom som påverkar hela min kropp och knopp. Mitt i livet gav den bara upp och jag blev besviken, förbannad och ledsen på den. Men nu, efter en lång sjukskrivning så är jag påväg tillbaka, med hjälp av tabletter och operation. Min man har varit det bästa stöd och bollplank man kan ha men det har slitit på oss men vi kämpar på. Det skulle såklart, efter det senaste halvårets tråkiga sjukdom, vara helt underbart att få en energiboost för mig och min man på Sveriges framsida. Jag hoppas på Fru Fortuna nu.

  Ha en underbar vecka!

 8. Oj oj oj vilken tävling du ordnat till oss.
  Vi har länge pratat om en spa helg men svårt för att komma till skott och ta tag i det. Vi gillar att ha positiva saker att se fram emot stora som små, det förgyller och lyser upp vardagen. Vore helt underbart att ha en spahelg att se fram emot och få uppleva det som jag satt och drömde om när jag följde eran vistelse på Tylösand här på din blogg.
  Ha det gott
  kram kram

 9. Efter ett år med idel motgångar, hade det här varit precis vad jag behövde! Kanske 2014 går till minne som sämsta året hittills, men det här hade verkligen satt en stor stjärna ändock <3
  Kram vackra du!

 10. Vilken underbar vinst! Jag skulle väldigt gärna vilja dela ett besök på Hotel Tylösand med min storasyster! Vilken fantastisk julklapp det skulle vara 😀
  Kramar, Anna

 11. Hej, jag skulle vilja skänka den till min son och hans sambo som studerar och har det knapert som dom flesta studenter. Dom skulle behöva se lite annat än sina böcker, kanske se varandra i ögonen över en helg.

 12. Har ingen speciell historia, skulle bara vilja unna mig nåt härligt utan att tömma plånboken…. håller tummarna, nån gång blir det väl min tur att vinna.

 13. Skulle gärna överraska min sambo med en helg nere i Halmstad. Vi har pratat om att vi ska åka iväg, men har fortfarande inte bokat in något. Hoppas vi har turen denna gången!! Det såg ju så härligt ut när du var iväg!
  Kramar Christina

 14. Jag och min särbo hade verkligen behövt ett spabesök tillsammans utan barn och hundar.

 15. Wow, vilken tävling! Efter alla bilder du visat därifrån är jag supersugen på att åka iväg på en (romantisk) weekend. Tänk om jag skulle ha sådan tur:) Hur som helst så skulle jag ta med mig min underbare sambo, vi har aldrig bott på spahotell så det vore en upplevelse. Vi firar 17 år tillsammans på lucia, tänk om vi kunde fira det där:)
  Kram Maria

 16. Vilken lyxig tävling. Klart jag vill vinna och det skulle vara fantastiskt att få överaska maken med en sådan helg. Jag gillar och delar på fb samt länkar. Kraaaam Pia

 17. Det skulle vara trevligt att få återvända till Tylösand, jag var där för 40 år sedan och jag antar att det hänt en hel del på de åren. Jag skulle ta med min man på en spahelg bara för att man behöver komma iväg på tu man hand. ”Plötsligt händer det” att jag kanske vinner detta fantastiska pris.

  Kram Pia

 18. Skulle vilja ta med min sambo. Har växt upp i Falkenberg. Skulle vilja visa honom lite av vad västkusten har att erbjuda.

 19. WOOOW!! Vilken helt underbar vinst!! 🙂 låter som en dröm faktiskt, jag som älskar att åka på spaweekend och hotellweekend osv, men plånboken är inte av samma åsikt som jag tyvärr, men jag brukar se till att önska mig något sådant i födelsedagspresent osv, för jag behöver verkligen komma bort från det gråa vardagslunket speciellt på hösten och vintern när Sverige täcks av en mörk kall filt ( känns så för mig ) tänk att ta med bästa väninnan och mysa och rå om varandra och bubbla i både kar och i glas 🙂 och babbla fnittra och vara förtroliga med varandra, prata om livets lätta och tunga ämnen dessa saker som man inte har tid för i vardagen, ja jag skulle ta med min soulmate Kristina vi har arbetat i hop i över 12 år men inte nu längre henne saknar jag så mycket, vi träffas ju någon gång i mellanåt och tar en fika men det blir några timmar sedan är det bråttom bråttom hem o laga mat och städa och arbeta osv, osv, detta skulle vara vinsten för själen som får mig att orka uthärda hela långa vintern 🙂 ( skulle nog försöka att lägga till och ta en hel helg 😉 )

 20. Wow vilken härlig tävling! Man blir ju så sugen att få åka dit tillsammans med mannen som jag älskar mest av allt efter att ha sett hur fint det är där. Det skulle vara mysigt att få överraska honom med detta för han är alltid så snäll och omtänksam mot mig….STOR KRAM Helene

  • ~ stillhet ~ lugn & ro ~
   Blandat med känsla av lyx, tillsammans med en fin väninna, en helg på Tylösand. Det är vad jag skulle vilja unna mig själv, efter tunga år av smärta och sorg…
   ~ kram ~

 21. Åh det här är precis vad vi behöver! Med tre små (tvillingar på tre år och en tremånaders) är hejpussen efter jobbet det mest romantiska vi hinner med och morgonduschen den lilla ”avslappning” man får (oftast med någon liten i badrummet). Min fantastiska man som jobbar och sliter för vår skull fyller år i november och jag skulle älska att överraska honom med detta. Han har verkat lite nere och mannen i mitt liv fötjänar det bästa <3

 22. Stillhet, lugn & ro blandat med lyxkänsla, samt att få umgås med en fin väninna en helg är vad jag önskar mig mest av allt nu.
  Unnar faktiskt mig själv detta, efter många tunga och sorgliga år.
  ~ kram ~

 23. Att efter 18 år få åka tillbaka till studenstaden,
  det vore grejen.
  Och till Tylösand med de bästa spa-baden!
  Jag skulle bli lyckligaste tjejen!

 24. Hej! Finfin tävling! Så vackert! Hit skulle jag gärna åka för att njuta och koppla av med min man

 25. Vilken härligt tävling, klart man vill vara med :). Livet går i 120 knyck med tre aktiva barn. Skulle vara fantastiskt härligt att få bjuda med mannen till Halmstad och umgås bara vi. Följer ju dig, det vet du och nu även på Instagram. Har gillat och delat.
  Kram

 26. Det skulle vara kul o överraska min hustru. Vi är mycket på språng med ungarna men vi har glömt bort oss själva.

 27. För två år sedan överraskade min man mig på 40-årsdagen med ett Tylösandspaket! Aldrig hade jag kunnat ana att det skulle vara SÅ fantastiskt! Vi hade så underbart härliga dagar där, vilken harmoni och vilket lugn!
  Jag längtar ofta tillbaka, vill få känna detta igen, vill se det vackra havet och njuta av stillhet, tystnad och känslan av att bara finnas till.
  Här, nu och i det som är… Stor kram från mig!❤️

 28. Åhhhh tänk att få ge det till maken när vi varit förlovade i 30 år till nyår *himlar med ögonen* <3
  Gillar och delar såklart 😉
  Änglakramar Maria

 29. Min syster och jag skulle åka, just för att hon är världens bästa och att jag skulle vilja ge henne total avkoppling i denna
  härliga miljö. Det behöver hon.

 30. Vilken fin fin tävling. Vill självklart vara med. Skulle ta med min sambo, eftersom vi jobbar så olika tider, hinner vi knappt ses, så det skulle vara underbart att få njuta i Tylehus tillsammans med Mr J. Gillar Tylesand på fb och dig på fb och insta.. Håller tummar och tår. Kram Helena

 31. Hejsan.

  Jag gillar på Facebook. Har delat ditt Facebookinlägg. Gillar även på instagram.

  Min motivering.

  Jag råkar ha en äldre man. Men han ändå mitt hjärta vann. Tyvärr är hans hjärta inte riktigt bra. Därför vill jag han unna lite njutning och spa. Slippa stress och slit. Han borde ju få njuta i en lyxig svit. Tylösand kan ju erbjuda både lyx och flärd. Hoppas vi får njuta av deras magiska värd.

  Ha det gutt.

 32. Efter ett mycket jobbigt år med dödsfall och skilsmässa inom familjen skulle det vara fantastiskt att få avsluta året med en underbar vistelse på Tylösand med nya kärleken..

 33. Sjukdomarna och tråkigheterna avlöser tyvärr varandra nu,
  vi lever i ovisshet och kan inte andas ut ännu,
  men att få möjligheten att ha detta att se fram emot,
  hade kunna vara ett bot (-emedel) < 3

 34. Jag pluggar på heltid och jobbar heltid + hem och djur. Skulle vara härligt att ha något o se fram emot för att hålla motivationen uppe lite till. Skulle vara en underbar examensresa i juni! 🙂

 35. Åh vilken fantastisk tävling! Jag skulle vilja vinna detta till mig och min mamma då hon förtjänar detta så mkt just nu efter en del motgångar! Hade varit helt underbart att få överraska sina henne med detta!

 36. Jag skulle ta med min underbara Mamma som alltid ställer upp för mig och min familj.
  Det skulle vara en fantastik upplevelse för min mamma,som inte unnar sig själv något extra.

  MVH

  Susanne

 37. Jag skulle bjuda med min fantastiska mamma som ställer upp i vått och torrt. Utan henne som stöttepelare här i livet skulle jag inte vara där jag är idag med en vacker, underbar sambo och två härliga barn

 38. Skulle vara underbart att vinna! Få komma bort från vardagens alla måsten för en liten stund!

 39. Vad UNDERBART! Vilken härlig tävling! Jag skulle vilja vinna för att få ta med min sambo på en romantisk helg tillsammans då vi firar vår årsdag. Den dagen han kom in i mitt liv så förändrade han det totalt – till något underbart – som jag varje dag är lycklig över 🙂

 40. Min gubbe och jag blir snar 140 år ihop,
  fira detta på ”Tylösands Hotell” vore stort.
  Sjukdom, sorg och glädje har vi genomgått,
  mången skratt och tårar genom åren fått.
  För lyckan kommer, lyckan går,
  så glad att jag Gubben Karlsson för 41 år sedan få.
  Att vinna ”House of Adelas” tävling vore mumma,
  Gubben skulle bjudas av Karlssons Gumma.

 41. 2015 det smäller, då fyller vi båda 70 o presentkortet på Tylösand Hotell gäller.
  Din tävling på House of Adela känns intressant, vore något för mig och min tant.
  Slappa, mysa med God Mat o Bad, ja det blir en fantastisk 70-årsdag.
  Hoppas nu på en famn av tur, så vi i Halmstad får uppleva och ha riktigt kul.

 42. Jag är nog den enda mannen som har en hustru som inte varit på spa, men där jag själv har varit det. Därför vore vinsten här en perfekt julklapp till någon som vill, men inte riktigt har råd med en spa-resa 🙂

 43. Vill åka på SPA med min härliga man, för ingen annan är som han! Vardagen den sliter och tär, och alltför ofta är vi isär. En weekend i Halmstad skulle göra oss gott, om turen nu då på min sida stått… 😉

 44. Vore underbart att vinna en sån här weekend efter alla tråkigheter som drabbat vår familj. Tar gärna med min äldsta dotter som sällskap på det här, det skulle vi behöva båda två.

 45. Men vad rolig tävling! Jag gillar på fb, nathalié eriksdotter teodorson. Följer på instagram, theyarp heter jag där 🙂

  Innan sommaren blev jag lämnad av min sambo och nu har vi delad vårdnad om dottern. Sommaren försvann och jag har inte varit vid speciellt gott mod förrän nu.. Och nu känns det som jag missat hela sommaren och inte gjort något roligt alls. Jag och storasyster har precis fått upp kontakten igen och det vore så roligt att få överraska henne med en spahelg. Hon har stressigt med två barn och långa jobbdagar, så hon förtjänar avkoppling. Detta hade varit underbart att vinna så vi kan få tid tillsammans igen och hitta systerbandet som vi tidigare haft.

 46. Hoppas verkligen på tur nu!
  Min kropp håller på att ta slut.
  Skulle behöva komma i väg och ladda mina batterier.
  Skit tungt och jobbigt på jobbet som undersköterska.
  Tufft privat.
  Det här hade blivit en morot som hade gjort tillvaron lite ljusare.

 47. Jag är nog en av få som aldrig varit på Spa. Det vore en upplevelse som jag gärna vill delar med min man.
  Håller tummar och tår för att jag har turen att vinna!

  Jag gillar både House of Adela och Hotel Tylösand på både facebook (Annika Andersson) och instagram (annkina). Har delat tävlingen på instagram.

  annkina@gmail.com

 48. Jag skulle vilja vinna denna weekend eftersom jag aldrig någonsin varit på ett Spaa
  Det skulle vara så underbart och avkopplande efter en ganska tuff tid för mig. Jag skulle ta med mig min väninna som dessvärre har råkat ut för två proppar(små stroke) på kort tid, så jobbigt för henne. Därför skulle vi verkligen behöva lite avkoppling.
  Så hoppas på vinst!

 49. En kopia av mig själv i samma ålder, på gott o ont!
  Men vi har väldigt kul, dotter o jag!

 50. Nu tycker jag att det är dax
  Jag har verkligen saknat dig till max
  Så för ett tag
  Ska det bara vara du och jag
  Jag har bokat så att vi ska åka bort
  Underbart behöver inte vara så kort
  Vi ska leva i lite lyx och flärd
  För Älskling, det är du värd!

 51. Vilken drömvinst!
  Jag skulle åka på spaweekend med min man som just nu bor i ett annat land än mig! Vi pluggar och stressar båda två och en spaweekend tillsammans är precis vad vi behöver.

 52. En helg i Tylösand med lite lyx och SPA
  skulle göra mig fantastiskt gla´
  För ett stenkast därifrån
  bor banbarn och son
  Vi ses alltför sällan, kan jag nog tycka
  så därför vore det en stor lycka
  att få kamma hem detta toppenpris
  det skulle göra mig glad på många vis

  Har så klart gillat din fina sida på FB och följer och delar på IG

 53. Bäst i Halland är Tylösand. Frun skulle bli överlycklig, ja väldigt gla´om vi kom till detta spa. Vi vill koppla av efter veckans aktiviteter, ta god mat, något gott att dricka och koppla av i ett spa med exklusiviteter. Sen kan vi gå på denna fina strand, som på framgångsvågen rider, spela lite volleyboll, titta på folk och få en känsla av gyllene tider!

 54. Wow, vilken underbar tävling du skämmer bort oss med i din alltid så trevliga blogg!

  Jo, jag skulle vilja ta med min älskade make bort från vardagen och smita bort på SPA
  där skulle vi koppla av, äta gott och tänk vad vi tillsammans skulle ha det roligt och bra!

  Följer både dig och Hotell Tylösand på facebook,och Instagram.
  Har även delat på facebook och alldeles strax kommer det upp i min blogg också! 🙂

 55. Åh – vilken underbar tävling! Jag och sambon väntar en liten i januari och det hade varit underbart att få komma iväg en helg och bara ta det lugnt och umgås vi två. Det kommer ju att dröja ganska länge tills vi får tillfälle att göra det sen igen. Jag har ganska mycket på jobbet så jag skulle verkligen behöva en helg att varva ner. Dessutom bor vi ganska nära hotell Tylösand, vilket är skönt då jag är ganska trött just nu och inte skulle orka åka iväg så långt. Jag håller verkligen tummarna för det här hade varit helt underbart!

 56. Hotel Tylösand är ju ett paradis för en stressad mamma…
  Skulle vilja fly alla måsten och bara få njuta meddetsamma! !
  Helst tar jag med min älskade man när vi nu firar 25 år!!
  Med vuxna barn vi nu äntligen lite tid för oss får!!
  För vi har säkert 25 år till kvar – och då ska man se till att njuta av åren som är kvar!!!
  Med sina nära och kära njuta av livet – självklart för många men man ska ju aldrig ta något för givet….

 57. Hej!
  Om jag vann skulle ta med min underbara mamma !Båda skulle behöva en avslappnade helg efter en kaotisk tid när vi miste min pappa i levercancer. Allt var sorg innebär gör att kroppen och själen kommer i obalans.Tänk att vinna sån här lyx och komma till vackra Tylösand.

 58. Vilken fin vinst!
  Jag skulle vilja unna mig och min vän på en härlig spa-helg! Bara få koppla bort alla vardagens måsten för en helg vore som terapi för själen.

 59. En välbehövlig weekend för två på Sveriges främsta Spa,
  det vore rena medicinen för body, mind and spirit och det skulle göra mig så ren o gla…!

 60. Åh den här tävlingen vill man verkligen inte missa =) Som trötta och stressade småbarns föräldrar hade en helg på spa varit en dröm för mig och min man! =) Jag gillar allt på facebook med namnet Anna Mårtensson fd fasth och följer alla på instagram med namnet VIldvatten =)

 61. Oj va underbart det låter…
  Jag skulle vilja bjuda min underbara sambo som har haft en tung höst. Både hemma och på jobbet. Men med lite tur har vi kommit ut detta starkare än någonsin.
  Att skämma bort henne med detta skulle vara en perfekt nystart och ladda batterierna.

 62. Vilken toppenvinst!! Jag har aldrig varit väster ut i Sverige. Känns som jag har missat något…Drömelidröm….

 63. Jag skulle så gärna vilja bjuda bästa vännen på en mysig spahelg. Hon är underbar och jag vill visa hur mycket hon betyder för mej. Sedan jag gick igenom en jobbig skilsmässa har jag verkligen fått upp ögonen för hur viktiga mina vänner är för mej.
  Hoppas på att det är min tur att vinna <3
  Gillar överallt!

 64. Jobbar som dagmamma och skulle verkligen vilja ta med min kollega. Efter att ha kämpat med barn och dragit vagn med tung packning skulle vi verkligen behöva släppa vardagen och bara vara,

 65. Jag skulle vilja vinna för att ta med mig min bästa vän eftersom hon snart fyller år vore det så roligt att överraska henne, dock är jag studerande på gymnasiet så jag kan tyvärr inte råd själv att betala detta. Varken hon eller jag har varit på spa förut så skulle vara så roligt och mysigt. Kram.
  Har gillat allting på fb och följer på instagram.
  Mvh
  Matilda 18år

 66. Åh, om jag vinner skulle jag ta med min syster. Hon betyder allt för mig och har alltid stått vid min sida. Tanken på att få överraska henne med den här vinsten får mig att rysa i hela kroppen.
  Tusen tack på förhand,
  Jessica

 67. Åh.
  Detta skulle jag så otroligt gärna vilja vinna till mig och maken.
  Vill ge honom något för att han står ut med mig! Haha!
  Vi har varit gifta i fem år men fortfarande inte fått en helg för oss själva…..
  …första barnet föddes året vi gifte oss och andra barnet kom för två år sen.
  Vi har lite svårt för att ”komma till skott” och verkligen göra något utan våra barn,
  även fast vi skulle behöva lite av den där berömda ”egentiden” 😉

  Att få åka på spa med min man skulle göra underverk för både kropp och själ, och kärleken skulle garanterat blomma upp ♥

  Håller tummarna för tur, och ”gillar” på Facebook 🙂

 68. Följer båda kontona på IG (som miss_steelfist) och på FB som Anna-Märta Stålnäve!

  Hade varit en superpresent att få ta med sambon på då han jobbar i Afghanistan och när han väl är hemma försöker vi hitta på saker att skämma bort oss med och vad hade då passat bättre än denna vinsten? 🙂

 69. Jag skulle vilja vinna eftersom det varit tufft på sistone. Deprimerad sambo, sjuk katt och nu ligger min mor på sjukhus och kommer med största sannolikhet sluta sina dagar där. Det hade varit så skönt att komma bort från allt dåligt, om än bara för en natt.

  Jag har gillat på facebook och följer, både dig och hoteltylosand. Delade även tävlingen på FB.

 70. En vår och sommarsom jag fick tillbringa ett par omgångar på sjukhus gör att det skulle uppskattas mycket att få lite semester på hotell Tylösand med en Spa-weekend tillsammans med min fästman.

 71. Hej!
  Vilken underbar vinst! Jag skulle ta med min sambo, vi har varit tillsammans i snart 28 år men har ej unnat oss så mycket ensamma stunder sedan barnen kom. Men nu ser jag fram emot en vistelse utan tonårstjafs och utan en enda besvärlighet, bara njuta och få uppleva härlighet! Fylla på med kärlek och energi för att lugnare och mer harmoniska föräldrar kunna bli.
  Gillar hotell Tylösand & House of Adela på FB, där jag oxå delat din tävling med mina vänner!

 72. Åhhh börjar nästan gråta. Detta vill jag så gärna få uppleva. Här kommer min motivering:
  Till tylösand spahotell skulle jag vilja fara
  För att ta hand om maken och mig och bara få vara
  Bort från stress och alla vardagens måsten
  Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
  Kroppspeeling, massage eller ett härligt kurbad
  Ja här finns något som gör både kropp och själ glad
  Njuta av det goda livet kan ge
  Avkoppling, god dryck och en fantastisk supé
  Uppleva en underbar energigivande tripp med min älskade man
  Tänk om denna dröm kunde få bli sann

  Gillar båda på fb Anna Lundqvist
  Gillar även på instagrM. Hillevianna70 delar även tävlingen där.

  Nu hoppas jag på den stora turen.

 73. Med många stressfaktorer som har överrumpat både mig och pojkvännen min har kärleken tyvärr fått stå sitt kast.

  Omedvetet har vi tagit avstånd från varandras närhet och kramandet med varandra har ersatts med kramandet av en kudde.

  Jag saknar honom. Och jag vet att även han saknar mig. Och det känns så konstigt att säga att vi på något sätt har glömt hur vi ska visa vår kärlek till varandra. Utan att det ska tvingas fram.

  Därför skulle det vara fantastiskt att få vinna detta och få ta med min pojkvän på spa. Att få hitta tillbaka till varandra och att få tända flamman igen som jag vet finns kvar inom oss.

  har gillat på Facebook och följer på instagram!
  Ha en superfin dag! 🙂

 74. Vore mysigt att ta med min barndomsvän till ett spa. Vi båda har tunga yrken som sliter på våra 40+ kroppar,kassörska o lokalvårdare. Så ett miljöbyte med avklopping,varma bad o massage skulle göra susen i både kropp o sinne…

 75. Ove min älskade man, en spahelg vill jag njuta med dig
  Som tack för allt du gjort för mig
  En man som min är verkligen värd att vinna!
  Som i nöd och lust ställer upp för sin kvinna.
  Efter ett drygt år med skadad rygg
  Har han gjort allt för att jag ska känna mig trygg
  En spahelg i vackra Tylösand vore optimalt
  Vi skulle njuta något kolossalt!

  Självklart gillar jag på intagarm och FB och håller tummarna!

 76. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  Flitig student från lundatrakten,
  stressar stressar för att hålla takten.
  Att få vinna ett tillfälle att koppa av och komma bort
  skulle ge mig energi av en helt ny sort!
  Nu är det Ni som har makten.

  varma kramar från Limerick-tjejen som önskar att hon hade råd att bjuda med sin hårt arbetande mor <3
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 77. Hesjan !

  En härlig Weekend på Tylösand med bästa mannen .Vore för oss som balsam för både kropp och själ. Här njuter vi av god mat som sätter kurrande magar i extas. Stämningsfull miljö och få tid tillsammans det är precis vad vi behöver för vi kan då samla kraft och energi och samtidigt få oss en glädjedos eller två 🙂
  ( har gillat på FB och instagram )
  Ha en fin Höst !
  Vänligen CAROLA

 78. Detta är en resa i min smak, då livet som småbarnsförälder inte alltid ger utrymme för någon vardagslyx! Snart hoppas dessutom jag och min man att vi ska få tillökning och då blir det förmodligen ännu mer knapert för resor som denna!

 79. Klart man vill dela, underbara House of Adela, så kanske jag och kärestan får njuta på Hotel Tylösand, för då hade våra hjärtan stått i brand!

 80. Jag skulle vilja åka på Spa med min pojkvän då vi endast kan ses på helgerna och knappt hinner umgås.
  Dessutom gör jag alltid hemma-spa på söndagar och hade gärna viljat testa att gå på ett riktigt spa!

 81. Jag skulle ta med min man som bröllopsresa då vi i maj varit gifta i 4 år men ännu inte varor iväg utan våra killar på 4 och 6 år…

  Gillat på FB och instagram

  Håller nu tummar och tår!!!!!!

 82. Senast vi sov ordentligt var nog kring jul, vi skulle verkligen behöva ladda batterierna och göra något riktigt kul. En spa-upplevelse vore för själen ren magi, tänk att få överraska föräldralediga vännen – himmelens så glad hon skulle bli!

  Liza

 83. Jag skulle vilja ta med min sambo, vi firar snart 12 år tillsammans och vi skulle båda behöva lite paus från vardagen.
  Efter ett tuff start på vår och höst behöver vi bli ompysslade.

 84. Hej!
  Vilken helt underbart fantastisk tävling! Klart att jag vill ta chansen!
  Vill bjuda min mamma på spa med denna motivering:

  Mamma är en trött och äkta curlingmamma,
  som behöver avkoppling nu med detsamma!
  På Hotel Tylösand får hon lyx och njutning på bästa vis,
  ut kommer en nyrenoverad mamma från SPA-paradis!

  Jag har gjort allt jag kan för att öka mina vinstchanser!
  Jag gillar BÅDA era sidor på FB (Annika Nilsson)
  Jag följer BÅDA era sidor på Instagram (aneritrea)
  Jag har länkat, delat och tipsat på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/527341624036002

 85. Kom precis hem från Tylösands spahotell . Har haft årets bästa helg och vill att mina döttrar skall skall få uppleva detta underbara ställe tillsammans med mej.

 86. En trött småbarnsmamma och lite sliten kvinna,
  Skulle så gärna detta vilja vinna!
  Bjuder med mannen i mitt liv,
  Tänk att under en helg få vara varandras tidsfördriv!
  Lämnar barn och vardagsstressen hemma,
  Önskar så att oss få ”bortskämma”.
  Med House of Adela på Tylösand,
  Drömmer vi om att få gå hand i hand <3

 87. Jamen gud så underbart! Jag älskar att åka på spa för de varma polernas skull, de får min värk att försvinna och låter mig helas för en stund. Givetvis skulle jag ta med mig min älskade make.
  Gillar både Tylösand och House of Adela på fb.
  Ha de gott. Catarina

 88. Tio år tillsammans och tre härliga söner… Både vardagar och helger är hektiska så nu vill jag bli bortskämd på tu man hand med min sambo / barnens pappa. Tylösand finns med som ett av de ställen jag längtat efter att få besöka… Håller tummarna för att det blir väldigt snart. Kanske som present på fars dag! 🙂

  Har gillat ovanstående länkar! 🙂

 89. Tylösand Spa ! Har varit där en gång med min man för ja kanske 15 år sedan. Det var så himla fint där. Har hört från vänner att nu är det ännu finare där:).Nu fyller min man 60 i februari. Skulle vara en 10poängare att få uppleva det igen. Minns att det var verkligen avkoppling . Man gick omkring i sin badrock och bara njöt Allt detta är han värd, min lilla gubbe❤️.

 90. Alltid skynda, stressa… Till alla”måsten” hinna….
  Känner mig trött och sliten… Drömmer om spa-helg vinna!!

 91. Jag skulle vilja få få nya krafter efter haft ett år då där jag har blivit utnyttjad av dåliga och oseriösa arbetsgivare här i Sverige efter varit i Danmark i många år. Så nu är jag på G att komma ut i arbetslivet på riktigt igen efter varit på Spa i Tylösand.

 92. Jäktad, pressad, ständigt stressad.
  Trött, nedringd, mejlbombad och sms:ad.
  Avkoppling på Tylösand skulle göra mig och min man vässad.

  Har verken facebok eller instragram.

 93. Hej! Åh, är såklart gärna med 🙂

  Gillar bägge på instagram (matatilda) och på fb (Matilda Pettersson).

  Lilla mamma borde för en dag slippa stå vid spis och vask.
  Jag vill låta henne njuta av både massage, kurbad och skön ansiktsmask.
  En härlig tur till vackra Tylösand,
  unnar hon sig inte ens ibland.
  Nu är det faktiskt dags för oss bägge två,
  att välbehövlig lyx, uppassning och mycket tid ihop få!
  En kombinerad julklapp och födelsedagspresent vill jag ge,
  så att detta härliga efter julstressen kan ske.

  Kram Matilda

 94. har aldrig varit på spa nån gång vill jätte gärna uppleva hur det är o må bra i både kropp o själ som många säger att det känns så… Skulle bli härlig o vinna

 95. Jag vill åka bara för att det verkar så härligt och avkopplande och det skulle vara så roligt att göra något trevligt tillsammans med bästa väninnan.

 96. Tänk om man fick ta med sambon på detta efter alla sjukdomar mm som bara avbryter varann. Skulle va så kul att komma iväg o få fira mig som fyllde 30 år ifjol o sambon som fyllde 40 nu i september. Vi kunde inte ge varann nått då så detta skulle va perfekt

 97. Jag vill SÅ gärna överraska min sambo med detta! Vi har snart varit tillsammans och levt ihop i tolv år,
  och i hela tio år har vi drömt om att få åka och bo på spahotell. Har en sambo som lika mycket han (eller nästan mer)
  som jag önskar detta. 🙂 Men tyvärr har vi aldrig fått möjlighet att kunna unna oss det här.
  Min syster och hennes man var bl.a. på Hotel Tylösand för flera år sedan och hon kan prata än idag om hur underbart
  det var där. Detta önskar jag att jag och min man också kunde få uppleva! Det skulle vara VÄLDIGT speciellt
  och lyxigt för oss! Och vi skulle bryta oskulden av att få uppleva spahotell för första gången. 😉
  Vi har haft så mycket otur på flera plan genom åren så detta vore fantastiskt att få göra tillsammans.
  Och vem vet, kanske kan vi även ta tag i att äntligen byta ringar på detta fina ställe! 🙂
  Är väl hög tid eller vad tycks!? 😉

  Kram kram

 98. som om inte december blir stressigt nog med julstökandet passar vi på att flytta då. Jag och dottern får mycket jobb med att packa ner och upp samt städa och stöka, efter det lär vi vara trötta irriterade och lite nöjda men en spahelg skulle få oss att slappna av ordentligt inför julandet

 99. Min sambo köpte för ett par år sedan en ny kamera, men kommer inte riktigt igång med att använda den. Ett par dagar vid Tylösands underbara ljus skulle kunna vara just den kick han behöver. Foto är hans stora intresse, så jag vill verkligen att han ska få inspirationen tillbaka.

 100. Hej, vilken underbar vinst du har att dela ut! Jag skulle verkligen vilja ta med min sambo och njuta av detta underbara ställe och få komma bort från all vardagsstress och bara få koppla av. Hoppas så att turen faller på mig denna gång annars ett stort grattis till den som vinner.

 101. Bästa vännerna och systrarna Paola & Sandra har aldrig tid för varandra …
  Kommer aldrig i väg och gör nåt bara vi två, stressar dagarna i ända medan livet rullar på.
  En kombinerad vardagslyxpresent till mig själv & 40-årspresent till min syster skulle detta bli.
  Vi har aldrig haft möjligheten att besöka ett spa, så tänk vilken lycka – vilket ramaskri!
  En sparesa vore en upplevelse utan dess like – ett energiboostande himmelrike!
  Om önskefen denna gåva oss skulle ge, vore det nåt att leva på lång tid framöver – kan lova de’!

  Gillar på fb som Paola Allegrini och följer på instagram som muzepig 🙂

 102. Åh jag skulle ta med min sambo för att han är så underbar! Stöttar mig ekonomiskt när jag pluggar, så det skulle vara härligt att få bjuda tillbaka! Kram 🙂

 103. Åh vad mysigt med ett spa-paket!
  Jag hade gärna velat vinna, därför att jag har aldrig varit på spa någonsin och det hade varit roligt att uppleva det någon gång.
  Hade självklart tagit med Calle!

 104. Skulle vilja bjuda med mig min fina mamma som alltid ställer upp för mig och mina barn.

 105. Vilket härligt pris!
  Jag skulle gärna bjuda med min man för lite egentid. Vi jobbar mycket bådatvå och har dessutom 2 tweenies som tar mycket tid med sina aktiviteter. Detta är något som vi tycket är viktigt och prioriterar. Men med en hockeykille och en innebandytjej blir det inte mycket fritid över till oss föräldrar. Hade varit underbart med lite ”föräldraegentid”.

  Mvh Heléne

 106. Hej!

  Vilken otrolig tävling, självklart vill jag vara med och tävla! Följer både dig och Tylösand på instagram (@mellinemel).

  Varför vill jag vinna detta presentkortet?

  I somras rasade mitt liv ihop. Jag fick reda på att mina sambo varit otrogen mot mig i över ett år och beslöt mig för att ta mig ur det destruktiva förhållandet jag levde i.
  Inte helt lätt efter att ha delat fyra år av mitt liv med denna människan samt boende.

  I och med vårt uppbrott blev jag hemlös. Tack och lov är jag berikad med så underbara vänner varav en tog emot mig och alla min saker med öppna armar. Nu har jag bott här i snart tre månader och inte en gång har hon klagat.
  Jag söker febrilt egen lägenhet men det är så otroligt tufft i den staden jag bor i.

  Inte nog med att hon låter mig bo i hennes lägenhet så har hon under dessa månader dagligen peppat mig, jobbat med min självkänsla och sakta med säkert byggt upp mig igen.

  Det vore fullkomligt fantastiskt att få ta med min vän på denna upplevelsen. För att visa min tacksamhet
  för allt det fina hon gjort för mig och även för att belöna mig själv för att jag vågade bryta mig loss!

  Hoppas att jag har turen med min denna gång!

 107. Wao vilken grej!
  Vid vinst skulle jag bli världens lyckligaste tjej:)
  Ta det lugnt och med gubben koppla av
  från vardagens stress och alla krav
  Njuta av all skön behandling
  och komma hem med en känsla av förvandling
  Det vore nåt för oss,
  för mig och ”min boss”:)

 108. Jag och min Lillfis på 8 år vill gärna åka på en mor och dotter retreat på Spa! 🙂
  Ingen av oss har varit på spa så det skulle bli urmysig upplevelse som vi kan lagra i minnesbanken och hjärteroten… en såndär underbar feelgood upplevelse tillsammans! <3

  Vi heter @sheismystarlight på Instagram 😉

  Häls Elisa & C

 109. Hoppas att i allra sista stunden hinna, vara med om denna underbara vinst att vinna. Om jag turen skulle ha, tar jag min dotter med på SPA. Där skulle vi njuta av god mat och hinna med massor av prat.Njuta av träning, gym och bad, bara vara vi två skulle göra mig glad.
  Önskar och hoppas
  Med vänlig hälsning,
  Anita Söllwander
  anita.sollwander@spray.se

 110. Nu när mörker och kyla är här det på humör och leder tär.
  Jag drömmer om massage, inpackning med mera
  Krämer, olja varianterna är flera.
  Srubb, smörj och peeling
  gör att man får rätt feeling

 111. Skulle vara som i en dröm att få bo på Hotell Tylösand,
  och få vandra utmed dess långa strand!
  Att prova på spa och kanske ett träningspass,
  sedan sitta ner till god middag klädd i strass.
  Kanske därvid ihop vi knyta våra band.
  Bott på spahotell har vi aldrig tidigare gjort,
  så för oss skulle det vara väldigt stort.
  Hoppas detta nu faller på min lott,
  så vi får bo, spa’a, njuta och sova gott! 😀

  Gillar sidorna 🙂

 112. Hej!
  Till Gessles fina hotell vill jag min sambo och flickvän bjuda,
  då skulle det många glädjetjut från henne ljuda!!!
  Detta har jag velat göra i åratal,
  att det ännu inte blivit av är skandal!
  Ekonomin för detta lyckas alltid oss stjälpa,
  så vill du oss med vår dröm uppfylla hjälpa?
  😉
  /Ronny

 113. Som ideellt arbetande trebarnsmor skulle de vara ljuvligt att bara få komma bort en helg och skämma bort sig själv med någon man tycker om.
  Hoppas på tur!

 114. Å det vore hur mysigt som att få rymma bort från vardagsbestyren till Tylösand med gubben. Bada bubbelbad och dricka bubbel, andas havsluft och relaxa.
  Kram på dig <3

 115. Jag skulle ta med mig min älskade sambo och fira att vi varit ett par i 8 underbara år samt min 30 års dag som inträffar nu den 25 oktober.
  A little escape from the reality❤️

 116. Det är klart jag vill vinna!

  En upplevelse för två som stannar kvar läääänge i kropp och själ. Det är precis vad vi behöver se fram emot och inte minst uppleva.

  Det är klart jag vill vinna!

 117. Vilket underbart priiiiis:)
  Helt ljuvligt att överraska mannen med en vistelse i kärlekens tecken.
  Med vänlig hälsning
  Snusan

 118. Jag skulle ta med min dotter Camilla som bor och pluggar i Halmstad men aldrig varit på spa i Tylösand.
  Hon förtjänar det verkligen efter alla jobbiga tentor och massor av arbete vid sidan om!

 119. Åh vad jag önskar att jag skulle vinna denna! Det har varit körigt på jobb med långa dagar och jag och min fästman skulle verkligen behöva komma iväg på spa för att koppla av och ta tid för varandra.

  Håller tummarna! Kram Linda

 120. Känner redan fjärilar i magen
  chansen att få lyx som bryter vardagen.
  Gå ner i varv och slappa på Tylösandsspa
  vann jag det, blir jag så otroligt gla´.

 121. Skulle så gärna vilja överraska min dotter med en spaupplevelse. Hon pluggar just nu på sin master på Handelshögskolan och jobbar varannan helg, så vi hinner sällan hitta på något tillsammans. Vet att hon skulle uppskatta detta mycket!

 122. En kille som hittat bloggen! Och det är jag! Jättetrevlig och fin blogg och gissa om jag kommer att bli bombad med pussar och kramar från min fru om det är jag som vinner denna trevliga weekend! Som småbarnsföräldrar skulle både jag och min fru må såååå bra av att få komma bort och njuta en helg tillsammans. Nu håller jag båda tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *