HÄR BLIR DU SOM EN NY MÄNNISKA…

IMG_2723-tile

 

…ja det känns faktiskt så;)

Dagen igår kändes både lång, mycket behaglig, lugn och SÅ bra på alla sätt.
Vi startade med sovmorgon (såklart;)), en fantastisk frukost och sen var det dags för något jag längtat efter…min ansiktsbehandling!

Men först några bilder från den ljuvliga stranden vid hotel Tylösand
Var blir man som mest ”hel” om inte vid havet?
Jag älskar havet, det går lättare att andas här, jag blir smått euforisk när jag står och ser ut över havet, luften är klar, vattnet skvalpar lite (om det inte stormar som också är så häftigt att se), måsarna skriker och jag känner mig så lugn…
Gångerna är många som vi frågat oss varför vi bor bland tallar och granar när havet finns;)
Vi tog en ljuvlig promenad i går på dagen efter min behandling och tog vara på solen.
Jag t o m badade fötterna och några badade helt…brrrr lite kallt kanske;)
Glad idag att vi fick en sån HÄRLIG helg där, idag är det sannerligen höst ute.

 

IMG_2766Den ”nakna sanningen” efter en ansiktsbehandling men min känsla i ansiktet är att jag känner mig som NY!
Underbart!
IMG_2684
Jag fick träffa duktiga, trevliga Malin som tog hand om mig på allra bästa sätt!
Behandlingen startade med en suuuuperskön massage…Å wow så härligt!IMG_2687
Därefter tog hon hand om mig och gjorde en skön rengöring bla …IMG_2699
…ånga och porklämning;) Inte så skönt ha ha men känslan efter är bättre:)
Bara känslan av att bli omhändertagen är magisk.
Det ingick också brynplockning, ansiktsmassage, handmassage och en avslutande jätteskön mask. Å tjejer, detta borde ni alla unna er!!IMG_2700
Åker ni till hotel Tylösand så rekommenderar jag varmt att ni bokar Malin!
Vi har diskuterat fler behandlingar och jag ska försöka ta mig ner under en dag framöver.

Eftermiddagen tillbringade vi i SPAavdelningen igen och vi deltog även i ett vattengympapass! Faktiskt första gången i mitt liv jag gör det och det var helt enkelt SUPERKUL! Så roligt att jag vill testa det på hemmaplan med nu.

Jag är lyrisk över stället så i nästa och sista inlägget från hotel Tylösand, måste jag visa er lite från hotellets snygga inredning!

Fin eftermiddag mina vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

One Comment

  1. Men åååå himmel så härligt det där ser ut!
    Kan tänka mig att man känner sig riktigt utvilad efter en sån helg!

    ääälskar din nya sänggavel och vad mycket snygga kläder du visar som vanligt.
    Kraaaaaaaam Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *