HOTEL TYLÖSAND GER OSS EN UPPLEVELSE!

IMG_2640Kvällens outfit inför middagen:
Jacka – Fiorucci
Kjol – HM
Stövlett – HM
Smycken  – IOAKU

Godmorgon underbara söndag!

Ja jag skrev i går att jag befann mig i en dröm och det är banne mig sant!
Hotel Tylösand levererar med besked!
Jag har besökt en hel del hotell och flera SPA-hotell, men detta mina vänner, är något utöver det vanliga:) Utan överdrift, utan någon påverkan på något sätt, utan bara min egen uppfattning så slår hotel Tylösand många ställen med hästlängder;)

I går eftermiddag hann vi med SPA-avdelningen en stund innan vinprovningen och det var ljuvligt! Känslan att ligga utomhus och flyta i skön värme med havet nedan och solen i ansiktet den 4 oktober är magisk! I dag efter frukost väntar en ansiktsbehandling och det ska bli SÅ skönt;) Efter det tänker vi SPA;a en stund till och sen längtar jag efter en promenad på stranden.

Vi åt en helt F A B 3 rätters middag i går med, men den tänker jag återkomma till med bilder för er;) En sak vill jag säga i alla fall redan nu och det var den
utomordentliga service vi fick!
Tack särskilt till Johan!;)

IMG_2598
Kan man ha det bättre?IMG_2588
Så härligt att simma och sen bubbla…det kommer mer bilder från SPA-avdelningen senare;)
IMG_2592IMG_2597IMG_2603
I den tidiga kvällen deltog vi i vinprovning på hotellet och det var väldigt kul då det var upplagt som en tävling!:) Ha haaa….nu kom tävlingsjä….en fram!
Svårt, svårt och jag låg bra till i början men tappade på slutet…IMG_2612
Mannen i djup koncentration…;)IMG_2613IMG_2619
Här är han som höll i det hela och lärde oss ett och annat:)IMG_2621
Tävlingen gick ut på att dofta, smaka och avlägga sitt svar så här….;)IMG_2624
Mmmmm…..tungan rätt i munnen och dofta, känna….;)

I nästa inlägg får ni mycket mer godbitar härifrån
pärlan på Västkusten!

Skön söndagsförmiddag vänner!

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Jag fullkomligt älskar Halmstad! Så mycket nostalgi när svärföräldrarna har sommarställe i Frösakull! Det såg verkligen hur härligt ut som helst! Lyxig helg! Kram o ha en finfin söndag! <3 /Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *