DAGENS SKÖNA

IMG_2505

Vilket h ä r l i g t höstväder det har varit idag!

Vi pratade om det idag på en tur vid sjön, att är hösten så här så klarar vi oss.
Mysigt varmt, soligt…som en ljummen kopp choklad:)
Påminn mig i november…;)

Här kommer min dagens i den fina höstnaturen!
En mjuk skön sådan, som gjord för en dag bland guloranga löv;)

IMG_2492Tröja från fina Cloud No9 Style: finns HÄR i deras webshop
Ponchojacka: Fiorucci
Zebrabralla: Object
Skor: HM
Smycken: Edblad

IMG_2491IMG_2495IMG_2496IMG_2511
Hösten när den är som bäst, tycker både Theodor och jag;)IMG_2519
Smycken från fina Edblad.IMG_2521

Ha en skön kväll mina vänner
och i morgon handlar det om design, stil och smak!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

One Comment

  1. Vilken fin outfit! Du passar superbra i det, och smyckena är så vackra. Skulle vilja ha ett nytt halsband.
    Underbart där vid sjön:) Hösten är fin nu, hoppas det håller i sig länge.
    Ha det gott
    Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *