HELGKÄNSLA

IMG_1612

 

Hallå pinglor!

Här är det helgkänsla idag med fräscha gladiolus på bordet och jag ska snart in i the bathroom och piffa mig inför kvällens gardenparty som vi ska på:)

Det är väl en underbar augustiblomma de här härligt stora,
fräscha kvistarna?
IMG_1613 IMG_1616
Måste visa er ett FYND som jag fann på Scorett!
REA och superbra inför nästa sommar, de ursnygga och sköna Ilse Jacobsen flippisarna.
Love the colourcombination!IMG_1617
Lite nytt kul ”bling” med från Lindex i form av ett kraftigt halsband i ”guld”.
Guldfärgat fortsätter att vara stort i höst med:)IMG_1623
Sen har min toppensnygga ring anlänt från IOAKU.
Nu väntar jag bara in halsbandet med för total match!:)IMG_1629Mmmmm….så fin den är!

Det enda som känns ”svårt” ikväll är klädvalet??
Partytält och det är ju ingen sommarvärme precis…Vi får se vad jag hittar på:)

Stor kram och en fin lördagskväll vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

  1. Förstår att det är svår att klä sig till ett gardenparty i augusti när det nästan är november temperatur ute ….Undrar vad det blev ?;) Flipflopparna har jag ett par vita med glittriga remmar och jag älskar dem, räffliga sulor så man inte halkar , riktigt snygga och sköna 🙂
    Kram Anna

  2. Så vackert med gladioler! Hoppas det blev ett roligt Gardenparty och att du hittade nån bra klädsel.
    Vilken fantastiks inredning i den fina lägenheten!! Åh vad jag vill ha!
    Spännande med ditt uppdrag på stadsfesten. Förstår att du inte kommer på eventet då, synd för det hade varit så kul att träffa dig, kram Suss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *