PÅ VIFT I VÅR FINA STAD

IMG_9830
Kisande i solen är man ju inte snyggast precis ha ha…..;) …men har ni sett vilken mysig innergård??:)
Klänning Odd Molly, korgväska Affari, flippor Michael Kors.

Hallå i solen vänner!

I går strosade vi lite på stan på em och har ni sett den här mysig innergården i gamla stan?
SÅ fin! Här skulle man allt vilja bo:)
Kullersten, gamla byggnader och ja….igen önskade jag att väggarna kunde tala och berätta vad de varit med om:)
Den är så fin vår lilla stad!IMG_9817 IMG_9818 IMG_9819 IMG_9820 IMG_9821 IMG_9822
IMG_9824 IMG_9834 IMG_9823
Hela mitt liv på 2  & 4 ben…;))
Saknas gör ju dock mina 2 söner ♥
IMG_9824 IMG_9836
Efter att ha blivit bjuden på sen lunch på vår fina camping åkte vi till landet och
plockade mer fläder:)

Om en stund ska ni få ett supertips här i bloggen och sen kommer
veckans interior of the week!:)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Åh vad fina foton! Och du är såå himla fin i klänningen! Önskar er en fortsatt härlig sommar. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *