SOMMARKVÄLL & OUTFIT

IMG_9585

Hallå mina sköna söndagsvänner!

I dag firar vi för fullt här hemma en 20-åring!
Jordgubbsmarängtårtan är snart klar, den snygga skjortan som bl a var en present och en CK doft invigdes redan i går kväll, då det var fest med kompisarna:)

Sommaren-94 var stekhet, den minns nog många och just den här dagen var en måndag
och vi hade tid på operaration kl 08.00 för ett kejsarsnitt;)
Ut tittade min yngste son, en guldkille:)
20 år sen….det går fort.
GRATTIS min älskling! ♥

I fredags var mannen och jag på en skön AW här i stan.
Supermysigt ställe men moi glömde kameran.
Efteråt i den ljumma sommarkvällen i skymningen tog vi en skön
promenad med hundarna.
Här är den kvällens outfit:)IMG_9566
Byxa – ISAY
Blus – Lindex
Halsband – HM
Skor – HM
Poncho  – Soyaconcept

IMG_9572 IMG_9582 IMG_9589 IMG_9590
Underbar miljö…här skulle jag vilja bo…IMG_9591

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *