Å JAG MÅSTE HA RETAT GUDARNA…

IMG_9422

 

…för jag har bara regn hos mig…;))

Godmorgon tidig lördag!

Nu är ni minsann många tror jag som startat er semester?
Så skönt! Själv jobbar jag ett tag till, men det är helt ok.
Har många lediga dagar emellanåt då jag gör lite av varje;)

En dagens häromdagen på en skön skogsvägspromenad med mannen och hundarna.
Friskt i luften och man får ju ta vara på sommaren ändå tycker jag, fast vädret inte riktigt är med oss. Hörde att värmen kommer den 17 juli…?? Ska vi tro på det månne?:))

Dagens outfit:
Linne – Lindex
Byxor – Mos mosh
Jacka – ISAY
Stövlar – Hunter
Halsband – Yoga it´s You
Ringar – Edblad & HM
Paraply – Lisbeth Dahl

 

IMG_9392 IMG_9404 IMG_9409 IMG_9412 IMG_9416 IMG_9417

 

Sköt om er denna sköna lördag;)

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

  1. Underbara bilder, trots regn. Men jag tror vi alla längtar efter värme nu. . .
    Vackra naglar du har.

    Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *