EN SOMMARDAGENS

IMG_9324 
Ok....kanske lite sömnig på bilden:))
Kimono – Lindex
Byxa – Lindex
Halternecklinne – Gina Tricot
Halsband – Lindex
Armband – Lo-ika
Ringar – Edblad
Skor – HM
 

Godmorgon tjejer;)

Tror mig veta att ni som jag gillar att se dagens då och då?

Här kommer min gårdagens;)
Att fota hos moder Natur är bland det bästa man kan göra…
vilket ljus och vilka färger.
Älskar den här kimonon.
Lika snygg så här som att slänga över bikinin på stranden:)

IMG_9331 IMG_9338IMG_9332IMG_9344 IMG_9324-tileIMG_9349

Kolla in idag med vad vi har för tok för oss på Style de vie!
Galenskap på G!;))

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

10 Comments

  1. Tycker du är jättefin <3 och så himla snygga kläder 🙂
    Ha en toppen dag, och bilder på huset kommer 🙂 Klart ni måste få se….

  2. JA TACK, vill gäääärna ha hela din outfit!! Och you look stunning girl! Jisses vad du är fin och vilka vackra foton med fint ljus!!!

    Många kramar aka

  3. Vackra du! Så fina bilder, håller med dig, det är något visst med att fota utomhus. Det blir så underbara färger. Ha en fin dag. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *