SOMMARSKÖN MAKE UP & DOFTTIPS

IMG_8551

 

Kände att det var dags för lite skönhet emellan mina inlägg om fester och utflykter som kommer;) Tänkte ge er några sköna tips som jag tycker är superbra och fina till sommarbrännan ( som man faktiskt har fått lite redan;))

Nagellacket ovan är från Gina Tricot och såklart inte så dyrt, men jag tycker ändå
det håller klass och färgen i korall är helt underbar!
Nr 138 Summer coral heter den.

IMG_8550Riktigt fiiiiiin och guldig är Diors skugga nr 616!
Jag ville ha en skugga som passar till sommarkvällar och den här är jättefin att blanda med
med andra färger. Snyggt med guld som glimmar i kvällssolen;)
IMG_8549
Lancômes mascara Hypnôse är en dundermascara tycker jag!
Separerar fransarna och gör dem längre, t o m så mannen frågade om jag gjort lite förlängning…ha ha…;) Snyggt blir det och den är TOPPEN!
IMG_8704 IMG_8706Jag gjorde två SUUUPERFYND med på loppisen jag var på!
En tjej från en parfymbutik sålde ut…gosh vad mycket härliga dofter och 100 kr/st!
Det kallar jag att fynda:)
CK underbara Summer och en fin Hugo Boss följde med hem.
Nu är jag laddad för sommaren!!:)
Och yes!…jag har nya naglar och är toknöjd!
Fick ett presentkort på hos en nagelteknolog i Jönköping som var urduktiga och visst blev de snygga? Somrigt cremerosa med tunn glittersträng på. Sååå nöjd!

Lite från mig och i natt är det jobb!
I nästa inlägg blir det sommarpartyyyyyy!:)

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

 1. Heeej!
  Wiiieee.. vilka naglar! Sååå fint..

  Å parfymerna.. vilket fynd!
  Å så lilla T där i cykelkorgen..vilken smart! Sally är livrädd för att cykla men med en sån där kanske det skulle gå bättre.
  Kram Katarina

 2. Åååh, en sån massa snyggt! vet du, jag GLÖMDE alldeles bort att handla parfym och smink på Taxfreen på vägen hem! Hur knäppt som helst! Förvisso följde ju en massa annat med, så jag är inte speciellt ledsen för det, haha! Dina naglar!! Älskar DEM! Vill också ha!!
  Kram!
  Judita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *