VILL NI HA EN SNEAKPEAK PÅ BALKONGEN SÅ LÄNGE?

IMG_8227 Brickbord från miljögården, antikkruka från Blomsterlandet med lavendel på stam i, Marrakeschfat från Olsson & Jensen, skål och mugg från RIF design.Stor mörk urna som är superfin med hortensia i. Urnan kommer från Spakarps Plantskola(Och under bordet en kruka bara på tillväxt som inte ska stå där...;)En ros jag hoppas kommer igen!)

Här kommer en lite tittin på balkongen, men det återstår en del för idag river vi det gamla tyget och sätter upp nytt fräscht vitt!
Härligt att få dit det, det gör så mycket för helhetsintrycket!

Några av mina planteringar så länge;)
Jag äääälskar hortensia, det vet ni nog nu!IMG_8228 IMG_8229
Stora fina hortensior, blandade med murgröna i stor korg från Artwood.IMG_8230
I den snygga betongkrukan har jag planterat rosmarin, timjan, mynta och basilika!
Älskar att gå ut där och plocka in till middagen;) 
IMG_8231I nästa kruka bor det vita smultron och persilja.
Det är möjligt att de kommer att få större plats i en annan kruka senare;)
Vita smultron fick jag lära mig är perfekta, för de ser inte fåglarna och tar dem.
Nu kanske det inte är så troligt att det händer på min balkong där herr Tintin vaktar, men för er som odlar i landen ute=)

Hoppas kunna visa er helheten när det är möblerat i morgon!:)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

9 Comments

  1. Du är så duktig med att styla till det och vilket vackert blickfång det blir att sitta där dessa varma ljuva sommarkvällar som kommer! 🙂

  2. Fint du har det på balkongen. Och vilket bra tips med vita smultron. Ha en fin kväll. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *