DAGENS SOMMARFRÄSCHA ODD MOLLY

IMG_7552

Trodde man blev P I G G av att åka på SPA men my god vad trööööött jag är ikväll!
Därför får ni se hotellets fina inredning i morgon istället, för nu är det soffläge!:)

Älskar ju vitt och det fick det bli idag!
Ett snabbt foto på en dagens idag och det är vita jeans tillsammans med den söta presenten jag fick från Odd Molly butiken igår på Freeport.
En klassisk modell från OM och jag tycker den är superfräsch!
Den osminkade sanningen med bara lite gloss, men den bjuder jag på:)
Fick i alla fall lite färg på nosen igår i solen!

Skön kväll vänner och
ses i morgon såklart;)

IMG_7556

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

 1. Heeej fina du!
  Vilka underbara bilder från er resa. Det ser ju helt magiskt ut!
  Å de små vita är ju så himla fina. Å tänk att de också fick åka på SPA..;)
  Din blus är super fräsch.
  Ha en ny härlig vecka nu!
  kram Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *