STOR BLOPPIS!

Stor fin quiltad pläd som är helt oanvänd, dvs har bara legat som prydnad;)
Pris:
250:-
SÅLD

Hallå mina vänner!

Dag igen för en bloppis tycker jag;)
Hoppas ni är sugna på att fynda, här kommer lite godbitar och mer kan tillkomma.
Som vanligt kan du kan du maila mig på
houseofadela@live.se
om du är intresserad!
Frakt ingår inom Sverige, men jag kan skicka i Europa med, mot den fraktkostnaden;)

Fantastiskt fin Odd Molly sidenblus i st 2 som jag köpt via bloggen av fina Hilde, men den här
är dessvärre lite stor för mig.
I nyskick!
Pris:
200:-
SÅLD
Fantastiskt fina halsbander från CLOUD 69
Helt i nyskick.
Pris:
298:-

CLOUD69 ger dig en bit av Thailands historia. Unika och handgjorda Buddha smycken. Varje smycke är unikt och gjort med kärlek omtanke och respekt till kulturen, buddhan och dig. Det här unika smycket kommer att ge dig ro och påminna dig om vem du är. Kombinationen av svensk design av Tim med Buddhas starka kraft och filosofi har skapat något fantastiskt vackert. Något du kan bära med dig – Behandla din BUDDHA med respekt och den kommer att ge dig skydd, hälsa och tur. Breathe in – Breathe out”

 Odd Mollys sötaste handledsvärmare, helt i nyskick!
Pris:
175:-
SÅLDA!
 Superfint halsband, helt i nyskick i rosé som är sommarens stora grej!;)
Pris: 
100:-
SÅLD
 House doctors fina efterfrågade ljusslinga behöver hitta ett nytt hem!
Helt i nyskick!
Pris:
400:-
SÅLD
(Nypris i butiker nu: 775;-)
 Söt glasskål i lila/aubergine:)
Pris:
50:-
 Finaste stenhuvudet med damen, från butiken i Tenhult.
Fin att hänga halsband på;)
Pris:
100:-
 Söta Kinastövlar från Bazaar!
Pris:
100:-
SÅLDA!
 Toppensnygg kjol från Esprit, st 36/38 ganska rymlig, helt i nyskick!
Fickor i sidorna och så klassiskt snygg.
Pris:
125:-
 Söt klänning från HM st 36
Pris:
100:-
 Mycket snygg leo/aprikos kofta i skönt material i st S, men töjbar;)
Från VILA
Pris:
150:-
SÅLD
 Snygg helt NY tisha från Lindex i st XS men rymlig!
Pris:
50:-
Superfin leoklänning från Lindex Holly & white i st M!
pris:
120:-
Toppsnyggt skärp i äkta skinn från Liebenskind Berlin, 85 cm,
Helt i nyskick!
Pris:
300:-
Hoppas ni hittar något kul här hos mig;)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Hej!Köper gärna den fina mollyblusen i siden. Maila kontaktuppgifter så betalar jag bums!lena_bystrom@yahoo.seHälsn Lena

  2. Hej hej!Å vad mycket fint du säljer.. jag håller också på o rensar o röjer. Så skönt att göra sig av med lite..;)Suttit i suktat efter ditt vardagsrum igen..;) Sååå fint!Ha en ny härlig vecka!Kram Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *