SOMMARLÄNGTAN DE LUXE…

…har jag!
Denna längtan efter sol, värme och havet delar jag nog med er alla;)
Längtar till lite ledighet senare i sommar och 
hästgården i Skåne där vi var förra sommaren.
Spännande dag och sista dagen att RÖSTA PÅ  BESÖKSTOPPEN
på House of Adela.
Hoppas ni är med till slutet så kanske vi kan fira med något om vi vinner flest röster?=)
Nu efter frukost blir det piff i vardagsrum och i det nymålade skåpet 
mot ny tapet.
Ge mig några timmar och dagsljus så ska ni få se resultatet!;)


houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *