houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

  1. Stort grattis till att du blev veckans blogg vännen!Det är du väl värd.Ska bli kul att få se tapeten i morgon..;)Kram Katarina

  2. Grattis till dig!:) Vilka härliga koppar och fin inspo! Ska ta mig en tur till Indiska i helgen och kika lite tänkte jag. Önskar dig en fin fredag, kram Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *