IF IT FITS IT SITS

Godmorgon!
Tänkte jag skulle få er att le denna morgon med dessa sköna bilder, hittade på nätet;)
Alltså missar….så sköna djur det är, man kan ju inte annat än skratta åt dem!
SÅ mycket som mina hundar och katt får mig att le lyckas inte många med…;)
Vad är det med katter och små utrymmen??=)
Och så dagens övning mina vänner!:)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

  1. Hahaha jag har också sett de bilderna och skrattat gott. Att klämma in sig där det är trångt är ju en favorit helt klart :)Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *