GODMORGON MÅNDAG!

Goooodmorgon alla pinglor!
I dag väntar en ortopedläkare på fm och jag hoppas att 
det ska bli ett snabbt beslut av operation av min handled och kort väntetid i kölistan.
Handen (karpaltunnel) bultar och värker mig smått tokig många nätter så jag vill helst få detta gjort snarast.
Hö är redan fixad sen några år tillbaka och den mår prima sen dess;)
En ljuvlig vårdag i går och vi hälsade på en av mina bästa vänner som flyttat 
till mannen i sitt liv på landet.
Helt ljuvligt ställe! Mer bilder i em;)
Skön måndagsfm till er!
Psssst……;)
och igår var den otroligt jämn.
Tack för att du röstar;)
A

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *