houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

One Comment

  1. Jag har doftat på den och tror att det var den som doftade jättegott, jag provade nämligen tre olika parfymer på de där pappersbitarna de har på Kicks, men blandade ihop bitarna 🙂 Skriv gärna vad du tycker när du provat den!Hoppas veckan börjat bra!Kramar Bella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *