NÄR STORLEKEN INTE HAR NÅGON BETYDELSE…;)

Godmorgon sköna söndag!
I dag har det utlovats sol och skönt vårväder och det hoppas jag på!
Vi ska på utflykt och åka 10 mil ut på landet och hälsa på en av mina bästa vänner som flyttat till mannen i sitt liv;) Det ska bli toppenkul att komma dit och hon vill visst ha lite inredningshjälp med och det ska jag nog kunna fixa!;)
Nepp storleken har ingen betydelse i många fall…;)
I varje fall inte om man vill bygga det här lilla fina huset på 25 m2, som du bygger bygglovsfritt!
Hittade denna nyhet på nätet och har ni sett VAD FINT!
För 330 000:- till fast nyckelfärdigt  pris och garanti, har du ett litet sommarhus, 
tonårshus, atélje, gästhus eller helt enkelt ett litet compact-livinghus;)
Jag tyckte idén var bländande bra!
I lilla Hultsfred, några mil från min lilla stad byggs husen helt klara och när du fått
ditt hus kört till tomten är det inflyttningsklart inom 1 timme;)
För er som bor i närheten av Stora Säby gård i Åkersberga så finns ett hus nu uppställt där att beskåda.
 Så fantastiskt fint!
”Det sägs ibland att storleken inte har någon betydelse. Det är helt fel. Ett litet hus kan nämligen ge dig stora möjligheter. En komplett bostad med sängar, kök och bad. Funktionell tonårsvilla eller gästhus. Ostört privatkontor eller fridfull ateljé. Alla hus i vår nya kollektion c/o 25 passar i anslutning till ett större hus på tomten. Och ökar värdet på din fastighet. Det är du, och bara du, som bestämmer hur dina extra bygglovsfria 25 kvadratmeter ska se ut och användas. Men vi gör det väldigt enkelt för dig.
Kollektionen består av fullt isolerade, svensktillverkade året runt-hus i naturliga och hållbara material. Som tål tidens tand och som blicken kan uppskatta över generationer. Varje hus utgår från en tidlös form som med lätthet smälter in i landskapet. Men den personliga prägeln sätter du själv genom de många tillval vi erbjuder. I praktiken består nämligen kollektionen c/o 25 av hus i 7854 olika varianter. Och vi kan lova att vi gör det lätt och tryggt för dig att välja. Tillsammans med dig tittar vi på vad som passar huvudbyggnaden, omgivningarna och dina behov bäst.”

Har ju alltid d r ö m t om ett sommarhus…
Kanske får bli en trisslott idag?;))
Fin söndag till er och rösta gärna om ni vill:))
KRAM!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

  1. Men åh så vackert!! Och wow vilken utsikt, låg ju helt underbart!!Hoppas du haft en fin helg! Och jag självklart varit in och röstat på dig:))kram fredrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *