DET FINA LIVET PÅ LANDET

I går var det dags för lite fotografering med mer bilder till den hemsida jag håller på med.
Det underbara landet som jag verkligen älskar och alla djuren!
Skulle lätt kunna bo så, men jag vill ha närheten till en stad;)
I fina Spakarp utanför vår lilla stad och granne med min son och sambo finns den här fina gården.
Inom ett par veckor öppnar en plantskola här och jag kan lova er att det kommer att bli både sevärt och ett måste att besöka! Allsköns växter  kommer att finnas i den fina butiken som håller på att iodningställas, ni kommer att kunna köpa färska lantägg från glada hönor (har själv ätit det idag;)) och en familjeutflykt med barn är att rekommendera och kika på alla sööööta lammungar!
Titta och insup den fina miljön.
Jag kommer att återkomma med mer bilder framöver, då allt är ännu mer klart.;)
 Stilig och liiiiite ilsk…särskilt om man har gula kläder på sig;)
 Ja vad ska man säga…..jag stannade lääääänge i går och gullade med alla de 120 lammungar som finns på gården just nu. En del födda så sent som i går. Väl medveten nu om att de har en oerhörd kort livstid, vilket gör mig ont…;( Nej föda upp lamm skulle jag aldrig klara. Jag är alldeles för blödig för det. Underbaringar är de och SÅ fina!
 Ser ni den kloka modersblicken?;)
 Puss på den lilla….
 Jag tycker det är så vackert att titta på dessa färgglada skönheter!
 Han är så stor och ståtlig!
 Och ja….det här är inte heller min grej som den blödiga djurvän jag är, men inser att livet är så.
 Naturen är oslagbar och nedan skymtar sjön och badplatsen där vi brukar vara;)
 Tänk er det här stället och ett besök om ca en månad då naturen har fått lite mera tid på sig…
Planerna är att butiken ska öppna på Skärtorsdagen. Jag återkommer lite mer exakt för er som vill åka dit;)
Det är bara ca 1,5 mil utanför stan.

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *