EN DAGENS MED ZEBRA

Godmorgon girls!

En dagens var ju länge sen eller hur?;)
Hade en skön dag i går hos en av mina bästa vänner sen länge i fina Huskvarna.
Det ÄR väldigt fint där på höjderna och med vidunderlig Vätterutsikt!
Mer om det i nästa inlägg.
Dagens var vårfräsch jacka från fina ISAY i cremekaki
och zebrabyxa från Object. Allt hittar du hos mysiga Hem Å Vila i lilla la stada här;)
Jackan passar kalas nu inomhus och blir en snygg vårjacka att ha ute senare med.
Små vita snyggingar var med också och spanade nya revir;)
Jacka från Hunky dory och stövlar Bubbleroom.
I nästa inlägg ska du få se vännens fina hem;)
Nu mot la doctore som jag hoppas snarast bokar in mig
på operationslistan för min handled.
Har en karpaltunnelproblemshandled som ska åtgärdas.
Opererade hö för ett par år sen och nu är det vä tur…my god vad ont jag har på nätterna, 
jag hoppas det blir av snart. Man blir lite handikappad ett par veckor men det får gå;)
Fin förmiddag till er!

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

5 Comments

  1. Åh din lilla stad jag bor ju i dalarna 🙁 gillade dina byxor vet du om man kan köpa något liknade nån annanstans? / Kram Sussi

  2. O my gosch så snygg du är!Ja kläderna också förstås..;)Å de små vita kan ju ingen mäta sig med…..det ser underbart vackert ut där, blir kul att få se mer.Stackars dig, hoppas du får din operation nu då.Kram Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *