ATT HA VÅRPIFFAT LITE…

Gooooodmorgon alla fina!
Hoppas ni mår bra och inte fryser lika mycket som jag gör?;)
Men nu undrar jag om det bara drar lite väl mycket i gamla våningar eller om värmen inte funkar som den ska, för attans vad kallt här är! Har sovit prinsessömn under vårt dubbelduntäcke med min Artwood”päls”pläd över med…;) Ja den är så fin så den förtjänar ett eget inlägg;)
Helgen gick i rasande fart med lördagsjobb och sen har jag gjort färdigt de sista bröllopsbilderna och igår levererade jag dem;) En trevlig söndagsfika hemma hos det lyckliga brudparet, där vi fick små fiiiiina och goooda hemgjorda semlor, mumma! Härlig känsla att kunna göra dem nöjda, som de var över bilderna.
Känner mig nöjd själv med att hjälpt dem att fånga känslan av dagen så de har sitt minne för livet.
Har vårfräschat lite hemma med och plockat om lite.
Gillar den ljusturkos/blå känslan på skrivbordet då House doctor urnan har fått flytta dit med en lilja i, tillsammans med blåvita loppisfyndsaker;)
 Fokus på urnan från House doctor och i förgrunden den finaste av dem alla…skålen i ljust turkost från Artilleriet.
 Mina ”Spodeinspirerade” saker (Spode är så fint, men nu ser man det snart i alla bloggar;)) är söta fynd från loppis som jag gillar.
 Till matbordet har den fina svarta brickan flyttat i sällskap med vita ranukel i Day home vaser och en loppiskaraff. (Ljusstaken kommer också från Day home om någon undrar;))
 Visst är det här vår?;)
Ha haaa vad skrev jag om Monstera häromdagen?=) Mmm… men ett blad klarar jag i en urna men 
INTE en hel växt…;)
En skön bild från brudparet med prästen skymtande i bakgrunden, innan en härlig puss dem emellan, avslutar det här inlägget;)
Nu har de alla sina bilder och jag kommer kanske att visa mer längre fram någon gång här, 
men nu ska de få njuta av dem i fred med nära och kära och ha dem som bara sina:)
Fin måndag till er ♥

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Du är så duktig på att fota och fånga det vackra på bästa, lyckligt brudpar som valde dig som fotograf och ditt hem är så vårfräscht, tack för att delar med dig av det fina!!Kramar Bella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *