MITT HÄRLIGA 2013 I BILDER!

Godmorgon mina fina och 
nu kör vi januari då!:)
I dag kommer ett längre inlägg, men det summerar mitt 2013!
Häng med om du vill=)
Ett händelserikt år på flera sätt och en del av det får ni se här…
Vi startar som sig bör i januari och det var mycket snö och smällkallt!
Februari
En vinterfrusen kropp försöker känna vårkänslor och jag shoppade något vårnytt, passade lilla söta Doris, fick en tidig födelsedagspresent i form av en systemkamera som är bland det viktigaste i mitt liv nu och jag inredde lite hemma!:)
Mars
Ännu mera ljus ute och lite vårkänslor som speglade sig i något vårfräscht!
Jag gjorde en ny hemsida åt ett företag, gick vinterpromenader i solen, påskpyntade och besökte Moheda loppis:)
April
Jag firade och blev firad på min födelsedag, fick fina presenter, piffade hemma och vårfixade balkongen…
Maj
Ljuvlig månad och vi åkte på SPA och lyxade oss med min födelsedagspresent, gjorde stan i Göteborg, besökte Freeport och fick mer födelsedagspresenter, fick en helt galet trevlig överraskningsfödelsedagsfest, sommarpiffade hemma och balkongen och firade fina Lisas födelsedag,
Juni
Uuuuunderbara juni…..oj, det hände mycket!
Rosa i inredningen fick komma fram mer hemma, vi grillade ute, fotade ljuvliga bilder till en hemsida, njöt av livet på landet hos son & sambo, var med om sonens fina bal, firade hans student med stor fest och var på Öland och hade en ljuvlig midsommar!

Juli
Vi startade juli med att fota för Eksjö Cykelklubb och en stor tävling – väldigt kul, myste i båten med fiskekvällar, badade i fina Västervik, var på Diggiloo och framförallt…en helt fantastisk konsert med Robbie Williams och besökte då St Jörgens SPA och Resort igen!


Augusti
Ljuvliga, ljuvliga augusti….den månaden jag lever på än.
Vi åkte till Skåne och hade en av de bästa semestrar någonsin på en fantastisk hästgård!
Underbara sommardagar i strålande sol med bad i havet varje dag…jag längtar dit varje dag…;)September
Hemma i stan igen och träffar vänner, myser och har middagar, inväntar hösten men njuter av sommaren som håller sig kvar, något höstnytt kommer hem, jag fotar en av mina bästa vänner Mari och söta Lisa och ”höstar” hemma:)
Oktober
Höstmånad och ibland är vi lite hösttrötta som lille Theodor nedan;), vi åker till Göteborg igen, bakar bröd och myser hemma, fyndar ett skåp och månbord som renoveras, besöker vänner på landet i deras nya hus och fotograferar en hel del i den fina hösten.


November
Mina fyndade objekt jag målat kommer hem till våningen, jag vinterpiffar balkongen och det börjar smyga sig in lite adventskänsla hemma, jag har en fin fotograf på besök hemma som gör ”hemma hos bilder”, Lisa och jag åker på Baazars julmarknad, jag myser med min son och Lisa på landet, åker på middag med mannen och julskyltar på Zanslösa:)
December
Jag julpyntar hemma och låter advent och julen flytta in, jag jobbar med stadens julshow några helger, gör massa julgodis och annat gott, hittar en fin julklänning som jag går på julparty i, gör egna julkort, slår in julklappar, firar en underbar julafton, njuter av mina fina julklappar och avslutar året med en härlig nyårsafton med en bröllopsfotografering, sååå fin så ♥ är varmt;)
Det var mitt 2013! 
Nu ser jag fram emot ett härligt 2014
och önskar er detsamma!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

7 Comments

  1. Helt ljuvliga bilder från ditt händelserika 2013. Ska bli spännande att hänga med dig under 2014. Ha en skön helg. Kramisar Tina

  2. WOW vilket himla underbart collage du har gjort från 2013.Helt underbara bilder ! Önskar dej ett härlig och mysigt 2014 fina du .Ha en skön fredag fina du .Kramar Rita

  3. Det var den FINASTE årssummering jag sett hittills 🙂 och dina hundar som en röd tråd är ju bara GUDOMLIGT söta haha. Vart har du köpt de glammiga kuddarna med guld/silver-paljetter ???Ha en skön veckaLOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *