TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT OCH HÄR ÄR DET JUL ÄN!

Godmorgon och hej 2014!
Och så var det nytt år och jag tror och 
hoppas att det kommer att bli toppenbra!

Som ni vet så har helgen varit hektisk med både nyårsfirande men framför allt ett mycket fint bröllop!
En ära att få fota brudparet för mig och det var såååå roligt!
Förhoppningsvis får ni så småningom se några bilder från det, men 

det blir längre fram när brudparet fått sina bilder och gett sitt godkännande;)
De var SÅ FANTASTISKT FINA båda två för att inte tala om de söta brudnäbbarna!
Vi hade en supertrevlig Nyårsafton med dem och allt startade redan tidig förmiddag och fotograferingen fortsatte sen ända fram till en timme innan vigseln. Då var det raketfart ut till den fina kyrkan och fota hela vigseln. Vi hann därefter landa hemma i ca 1 timme för att piffa om till nyårsfest med vännerna.
Efter en gudomlig förrätt och varmrätt bestående av fänkålssoppa med pilgrimsmussla och helstekt oxfilé med ljuvligt cremig rotfruktsgratäng med uuuuunderbar rödvinssås, så åkte vi till brudparets mottagning och drack skumpa med dem en stund,:) Väldigt trevligt och sen snabbt tillbaka till festen för att förbereda desserten!
Puh hektisk men rolig nyår!
Jag tror vi går lite mot strömmen hemma och har julen kvar, som många redan har slängt ut.:)
Jag känner tvärtom att jag vill njuta av den och granen nu ett tag till, när man 
piffat och grejat så inför julen. Vill inte ha så bråttom utan tränar mig på varje dag att leva mer i nuet…varför då slänga ut granen straxt efter annandag jul eller nyår när det finns några helgdagar kvar?:)

Här ovan är lite bilder från en myskväll häromkvällen när vi åt middag och hade trevligt.

I kväll kommer mina nyårskarameller som utlovat!
Det tar lite tid att sammanställa och helgen räckte inte till, men snart är den klar:)
Finaste dagen till er nu så 
ses vi senare.

A

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Vilket härligt nyårsfirande ni fick och jag är övertygad om att bilderna blev fantastiskt fina!Ja, visst är det lite vemodigt att slänga ut granen, den är så fin och ger sådan värme med alla ljus och prylar men den barrar så in i h-v-te så kulorna trillar ner en efter en, haha!Önskar dig ett fantastiskt fint 2014!KRAMJudita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *