GOTT NYTT UNDERBART ÅR MINA VÄNNER!

Hoppas er Nyårsafton blir amazing och att 
2014 kommer att visa sig från sin bästa sida!:)
I dag är vi på bröllop och jag ska fota brudparet och vigseln.
En hektisk rolig dag och håll alla tummar för lite ljus ute och att allt klaffar som det ska!:)
Framåt kvällen blir det nyårsfest med vänner=)
(och 12-slaget tillbringas förmodligen i bilen i skogen med voffsarna…)
I morgon kommer Adelas nyårskarameller 2013 här på bloggen!:)
Stor Kram!

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

12 Comments

  1. Önskar dig ett riktigt gott slut och hoppas korten blir bra. Hoppas sen att vovvarna klarar smällandet ok. Vi har gett Doris lugnande i förebyggande syfte, enl veterinärens inrådan.Kram helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *