NÄR ODD MOLLY ÄR SOM BÄST…

Godmorgon mina vänner!

I dag hoppas jag JULKÄNSLAN hoppar på mig:)


Av olika anledningar är den inte riktigt på plats…
Väntar på att känna den där lite sprittande känslan i magen,
det kan väl vi vuxna också få unna oss, precis som barnen:)
Har jobbat mycket just nu och behöver lite lugn, men än återstår en hel del fix inför julhelgen.
Skattar mig lycklig i alla fall då jag är ledig idag och kan avverka det i raketfart:)
Min blus idag är en fin sak från Odd Mollys tidigare provkollektion och om min information är rätt
så gick den här aldrig ens i produktion…rätta mig om jag har fel:)
Synd, för den är en goding.
Trots allt om Odd Molly som skrivits särskilt den senaste tiden med Pers avhopp och annat, 
så gillar jag fortfarande mycket av det fina märket. Min känsla är att Odd Mollys fina kläder dalade
snabbt i takt med att modet svängde rejält sen något år tillbaka. Plötsligt ställde vi oss alla mer eller mindre ”snällt i ledet” och tog plötsligt på oss mer raka linjer och enklare skurna plagg.
Jag har alltid tyckt mycket om spetsar, paljetter, lagom med volanger och annat bling, oavsett hur modet sett ut, men såklart har vi blivit mätta på särskilt volanger på allt som alla kedjor spottat ut i alla tänkbara storlekar. När sen modet svängt så är min uppfattning att OM också försökt ändra sig de senaste kollektionerna och kört ett enklare stuk. Personligen hoppas jag Odd Molly hittar tillbaka till sitt ”jag” och inte försöker ta efter något annat.:)
Ta det lugnt idag alla fina och stressa inte…
Julen blir så bra ändå:)
JULKRAM

Adela

4 reaktioner på ”NÄR ODD MOLLY ÄR SOM BÄST…

  1. Jag saknar verkligen de underbart respektlösa och/eller vackra plaggen. Jag köper inget nytt utan gläds åt alla gamla godingar jag samlat på mig genom åren 🙂 Finns inget alls som lockar längre av det nya men jag gillar fortfarande det härliga som finns i garderoben. Inte heller jag är det minsta julig och har inte ens tagit fram hälften av vad som fanns framme förra året.Stor kram och en Härlig Jul till en väldigt fin tjej

  2. Riktigt vacker blus du fått tag på!Jag tycker också att det är lite svårt att få julkänsla, önskar så att den dyker upp inom några timmar:)Kram och God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *