MYSTIDER!

Men visst ÄR det mysigt nu?

Precis hemma från en långpromenad i det frostiga soliga vädret!
U n d e r b a r t med att slippa skitiga hundar:)
Hittade ett fint maffigt hyacintglas i går på halva priset och det blev så snyggt på bordet.
Som nog de flesta av er så älskar jag hyacinter, det är JUL.
Lussebullarna jag bakade igår är SÅ galet goda så jag får hålla mig i…
eller hålla i vågen kanske vore bättre:))
Här nedan har jag satt i hop receptet till er med bild på dom, 
men recptet kommer som jag skrev igår från den HÄR mysbloggen:=)

Galet, försvinnande goda….
Lite mer pics från vardagsrummet med hyacinter lite varstans;)
Ska på en kul kundkväll i kväll och kika!
Exuviance står på schemat;)
KRAM

A

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Varför bakar man inte oftare ,när det är så gott och utan massa konserveringsmedel. Vi brukar kalla dem gifflar här . Ha det gott Eva

  2. Åh vad adventsmysigt du gjort! Jättefint!Synd att jag inte såg det receptet innan jag bakade saffransbullar… men det kanske blir en omgång till 🙂 Kram Suss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *