EN DAGENS, FAST EN KVÄLLENS;)

Hej mina lördagsvänner!

I går var vi på en mysmiddag och då var det perfekt tillfälle att inviga den fina blusen från Odd Mollys provkollektion😉 Väldigt fin och kvinnlig modell med de härliga spetsarna.
Ett snabbt fotoshoot här för jag tänkte ni ville sen den;)
Ett kort Ikeabesök hann vi med innan då en sak skulle lämnas tillbaka, innan vi intog restaurangen på stan.
Såna kvällar skulle vi alla ha fler av…;)
Blus Odd Molly, svarta byxor gamla, Filippa K och svarta skinnstövlar med 
dragkedja mitt bak, Nilson.

Yes nu har ni sett den;)


Lördagen kanske kommer att innehålla lussebak, vi får se.
Hoppas på en fika på stan med, med en vän;)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Alltid lika snygg o blusen är ljuvlig. Mysigt med restaurangbesök, något som vi gör på tok för sällan. Tack för dina ord hos mig de värmer o som du vet, när du har vägarna förbi, slå en pling du är så välkommen. Kramisar Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *