NÄR MAN BLIR TOKINSPIRERAD

Hittade så mycket sköööön inspiration på Trivselhus sida!
O my vilka fina hem det finns och jag som är lite extra förtjust i mer olika stilar som inte bara speglar 
det toppmoderna, blev så fascinerad av de här bilderna. 
Nybyggda hus men ändå med den härliga känslan i, som att någon ändå bott in det och det finns värme i inredningen med en touch av lantligt och danskt.;)
Blir du också tokinspirerad när du hittar såna hem som du tar direkt till ditt hjärta?=)
Och på tal om inspiration så ÄR ju HM fantastiskt bra på att hitta
saker när du billigt och enkelt vill förnya något!
Som ex till badrummet. Här finns många, mycket prisvärda superfräscha produkter.
Skön kväll!

A

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *