EN LUGN MYSLÖRDAG

Ja här kör vi en lugn myslördag med häng i soffan och läser magazin:)
Har godaste doftljuset (just nu, jag byter ganska ofta;)) tänt som är Yankee Candle black coconut som jag byter lite med från favorit nr 1 som är weddingday!
Lille T ligger och tittar på TV som han gillar:D, och lilla B myser i soffan.
Hittade ett fantastisk gott recept så nu måste jag baka!
Tänkte att ni med kanske ville ha receptet så jag fotade rakt av i tidningen, jag tror ni 
ser bra att läsa där.
Hade en trevlig kväll igår med AW med gamla jobbarkompisar!
Alltid lika kul att träffa dem och blurra om allt.;)
I em ska jag vidare till mannen och fortsätta måla. NU ska det bli klart alla mina projekt:)
 Mmmm….visst ser det gott ut!
 Enkel och smidig!
 Visst är hon sööööt lilla B när hon lånar mina brillor?=)
Och så lilla ♥ lille Theodor som ofta har en så rolig förvånad blick:)
Skön lördag nu till er!

A

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

11 Comments

  1. Så fina bilder här hos dig, o världens sötaste vovvar ♥ Lycka till med målandet, härhemma målas det svart överallt just nu;)) Kram fia

  2. Jättefina bilder! Tack snälla rara du för att du länkar till min blogg. Verkligen jättesnällt! Du har en mycket fin blogg med härlig inspiration! kram Ulrica

  3. Söta fina vovvisar, härliga bilder. och doftljus, I like. Har plockat fram våra här nere också. Kakan ser ju inte alls fy skam ut. Idag ska hela familjen Annorlunda Underbara på workshop uppe i Mijas ;-)Kram Jesswww.annorlundaunderbara.comspontanshoppping och inredningstips online

  4. MUMS vad smarrig kladdkakan verkar, måste jag prova bums! Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling som handlar om knivar =)

  5. Tack finaste för din kommentar hos mig. Du var en av de första jag började följa när jag började kika på bloggar o jag fastnade direkt. Du har alltid varit en stor inspirationskälla o jag har hämtat mycket tips o ideer här hos dig. Hade varit så kul att träffas IRL, kanske nästa gång du besöker Halmstad. Kramisar Tina

  6. Vilken härlig lördag du verkar haft! Skulle själv behövt vilat lite, men den tiden har inte funnits i helgen (heller) men du… vilken kaka! Fyller år om några veckor o då ska jag baka den där… tusen tack för tipset fina Adela <3KramHelenwww.vitaestilo.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *