LITE NYTT FRÅN GRANIT & INDISKA OCH EN HELT UNDERBAR KVÄLL

Söndag och mulet, vilket jag tycker är bra idag så jag får lite gjort;)
Lite städning står på schemat, då jag latat mig ordentligt nu ett tag.
Lite kul att fixa i köket idag, då vi gjorde en liten shoppingtur till Jkpg i går och fina Granit och Indiska som är några favoritbutiker. Har letat efter fina långsmala fat, liknande man serveras frukost på, på St Jörgen, och på Granit fann jag dem! Supersnygga och till bra pris.
Blev smått förälskad i de fina muggarna med från Indiska…
Lovely färger och jag älskar fjärilar…vem gör inte det?;)
Tycker färgerna var så fina med, snyggt nu när hösten kommer framöver (men det dröjer ju!!=))

Visst ÄR de fina?
Vi hade en underbart härlig sommarkväll härom kvällen med grill, vin, mys och lite fiske…så skönt!
Bästa som finns väl att få vara med de nära man har?
Alla söta voffsarna var med såklart, det var bara lilla A som fattades den kvällen.
Sötaste Lisa med lilla Doris och älskade sonen med Sickan på bryggan;)

En liten fikapaus här med bloggande och jag frossar i sirapskakor och chokladbollar jag bakade häromdagen;) Tur att man tar PW, men min löpning ligger på is än, tack vare den eländiga onda foten…;(
Hoppas på snar bättring!;)

Önskar er en supersöndag!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Vilka söta koppar, gillade färgerna. Jag längtar efter Granit och tyvärr har vi ingen häromkring, så jag hoppas komma till Stockholm snart.Kram Helena

  2. Samma sak här. Mulet så jag har fått massor gjort här hemma idag ;)Tack för tipset, de där muggarna var helt i min smak, de ska jag kolla efter. Nyfiken på dina långsmala fat oxå.Såå mycket fina bilder du visar! Du är verkligen duktig på att fota. ”Paradiset” ser verkligen underbart ut. Jag letar stugor vid vattnet varje kväll, får se om drömmen blir verklighet nån gång 😉 kram Suss

  3. Såå fina koppar, älskar också fjärilar ♥ Vackra bilder du bjuder på, fångar sommarfeelingen perfekt;) Ha en härlig kväll, nu blir det Varg Veum här;) Kram fia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *