TUNIKAN FRÅN INDISKA PÅ & VÅRPLANTERING

Godmorgon pinglor!
Startar torsdagen (som jag trodde var onsdag!) med 
foto på klänningen från Indiska på!
Ni är några stycken som har frågat efter det.
Voilá! 
Så här ser den ut på i st S…fin modell och framförallt mönstret och färgerna.
Trivs mycket bra i den och den känns somrig och fräsch!
Lite fina påskplanteringar gjordes till påsk på balkongen och det känns genast så mycket roligare att vara där! Längtar efter sommaren med hortensia, murgröna, rosor och mitt baliparasoll!
I år ska jag nog göra lite mer makeover på den än förra sommaren;)
Njut av dagen vänner och i eftermiddag 
bär det av till simhallen;)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

  1. Superfin! Och så härligt det ser ut på din balkong! Visst är det ljuvligt att våren äntligen är här. Ha en fin dag!Kram Rebecca

  2. Fin tunika du har, o härligt på balkongen ♥ Har också köpt ett Baliparasoll modell större, som ska invigas här nån gång i april-maj. Ha en härlig dag;) Kram fia

  3. Fin tunika, behöver man ha en underklänning under tror du? Ha en bra dag //yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *